80.000 TL bütçede Game Garaj Slayer R9T-5060 alınır mı?

Bütçe
80.000 TL

keremartan 1

Üyecik
Merhaba, iyi forumlar.

Elde iki model var; biri R9T V1, diğeri V2 modeli.

İkisi de 16 GB RAM ile geliyor. Bütçem maksimum 80 bin lira civarı. Şimdi V1 modelini alıp üzerine RAM alıp 32 yapmak mı daha mantıklı, yoksa V2 güncel modelini alıp daha sonra 32 RAM yapmak mı daha mantıklı? Fiyatlar biraz korkunç durumda ama başka çare yok.

Kronik sorunu var mıdır bilmiyorum ama https://app.hb.biz/fCpG0kzBIQXO bu fiyata 5070'li modeller var.

Ekranı önemsiyorum bayağı çünkü uzun süre başında duracağım. 5070 olmasın ama ekranı paneli kaliteli olsun diyorum. Haklı mıyım bilmem.

90a çıkamam ama X7t modelinde mavi ekran sorunu olduğunu duydum kullanan arkadaşımda doğrulamıştı bunu. Siz duydunuz mu? O yüzden yönelmedim ona.

90a çıkamam ama X7t modelinde mavi ekran sorunu olduğunu duydum kullanan arkadaşımda doğrulamıştı bunu. Siz duydunuz mu? O yüzden yönelmedim ona.
Hiçbir teknolojik alet kusursuz değildir. Denk gelme olabilir fakat bilinen bir kronik yok bu modellerde.

Ekranı önemsiyorum bayağı çünkü uzun süre başında duracağım. 5070 olmasın ama ekranı paneli kaliteli olsun diyorum. Haklı mıyım bilmem.
1920x1080 çözünürlüğe sahip. Attığım GameGaraj ise 2K olarak gelir. Her ikisi de IPS panel gelir. Burada sizin tercihinize bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…