80.000 TL bütçede R7 7800X3D & RTX 5070 sistem alınır mı?

Bütçe
80.000 TL

Fruzzel

Uzman

Bu sistemi almayı düşünüyorum. Özellikle CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum o yüzden X3D işlemci önemli. Bu sistem bana 4 5 yıl sıkıntı çıkartmaz diye düşünüyorum. Tabii bir de monitör almam gerekir ama şu an ona yetişemem, elimdeki 144Hz 1080p monitörle idare edeceğim. Darboğaz olayı falan olmaz sanırım ille de 2K'da oynamama gerek yok değil mi? Sonuç olarak bu sistem alınır mı? Şimdiden teşekkürler.

Neredeyse tüm bileşenler sınıfta kalıyor. 9 taksit diye tercih ediyorsun sanırım ama alınmaz.

Ben toplama sisteme yönelmeniz taraftarıyım. @LH44 hocam daha iyi bilir bu işleri.
Hocam ben de toplamak isterim kardeşime 1 2 yıl önce toplama sistem aldık tek tek ben taktım ama taksit olayı malesef önemli benim için. Tabi toplama sistemlerde taksit olayları nasıl bilmiyorum şu an. X3D ve 32 gb ram önemli öyle bi sistem toplamayı da düşünebilirim.

Toplamada bir şekil hallederiz. Çıkabileceğiniz en fazla bütçe nedir?

Taksit olayı evet cidden önemli ama bu gibi sistemler için cidden değmez. O RAM O SSD bu fiyata olmaz.

Taksit olayı evet cidden önemli ama bu gibi sistemler için cidden değmez. O RAM o SSD bu fiyata olmaz.

Hocam öyle tabii ama ya toplama sistem alamayıp sistemsiz kalacağım ya da bu sistemi alacağım. Yani o RAM ve SSD'nin ne gibi bir eksisi var overpriced mi yoksa direkt kötüler mi?

Hangi kartı kullanıyorsunuz?

AMD mi NVIDIA mı diye soruyorsanız çok da fark etmez tabii ama NVIDIA almak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…