michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 17 Şubat 2026 #11 Fruzzel dedi: AMD mi NVIDIA mı diye soruyorsanız çok da fark etmez tabii ama NVIDIA almak isterim. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kredi kartı olarak hangisi demek istedim. hepsinin taksit seçeneği farklı, ona göre ayarlama yapacağım.
Fruzzel dedi: AMD mi NVIDIA mı diye soruyorsanız çok da fark etmez tabii ama NVIDIA almak isterim. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kredi kartı olarak hangisi demek istedim. hepsinin taksit seçeneği farklı, ona göre ayarlama yapacağım.
KS KS F Fruzzel Uzman Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 38 Beğeniler 6 17 Şubat 2026 #12 michaelscofield dedi: Hayır hocam kredi kartı olarak hangisi demek istedim. hepsinin taksit seçeneği farklı, ona göre ayarlama yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam. world,axess,bankkart,bonus kullanabilirim.
michaelscofield dedi: Hayır hocam kredi kartı olarak hangisi demek istedim. hepsinin taksit seçeneği farklı, ona göre ayarlama yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam. world,axess,bankkart,bonus kullanabilirim.