• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

80.000 TL'ye monitör ve ekipman dahil sistem önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bexonway
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 544
  • Etiketler Etiketler
    sistem
Bütçe
80.000 TL
kasa fiyatları hakkında çok bilgim yok, ekran için ise fiyatının hakkını veren max 9-10bintlye kadar bir kart bakıyorum, fiyatının hakkını 6-7 bin bandı bir ekran verirse çıkmamayı tercih ederim ama.
Kasa olarak D501A veya D502A'ya bakabilirsiniz. 3.400TL fiyatları vardı.
Daha ucuza İnventus'ta Vento VG4202FL var, 2.500TL'ye.

Monitör olarak çıkabilirseniz öğrenci indirimiyle birlikte 11.000TL'ye G65B öneririm.
Çıkamazsanız H27T22C, Q27G4XF, Q27G42XE monitörlerinden birini alabilirsiniz.

Q27G42XE yerine G65B almam için ana sebep nedir hocam, yani ikna noktası nedir. Sahiden değer bir farksa o ekranı değerlendireceğim.

Q27G42XE yerine G65B almam için ana sebep nedir hocam, yani ikna noktası nedir. Sahiden değer bir farksa o ekranı değerlendireceğim.
Kontrast oranı tüm IPS panelleri eziyor. Siyah doğruluğu baya iyi. VA olmasına karşın ghosting'i yok denicek kadar az.
Bütçesindeki en iyi monitör G65B. Ki oraya çıkabilirim dediğiniz için önerdim.

SOYGUNCU OOO

Kontrast oranı tüm IPS panelleri eziyor. Siyah doğruluğu baya iyi. VA olmasına karşın ghosting'i yok denicek kadar az.
Bütçesindeki en iyi monitör G65B. Ki oraya çıkabilirim dediğiniz için önerdim.
40-50 arası bir bütçeye 5070ti almaktansa fiyaltar düzelmezse 5080 almaya karar kıldım hocam. önerilere açığım.

Son düzenleme:
yılbaşında Almanya'ya gidip alıp döneceğim bu fiyatlardan adam olacağı yok, TRT bandrolüdür indirimdir son fırsattır derken FOMO'yu saldılar millete fırsatçıların eline koz geçti. O zamana kadar bi 9070XT alacağım. İşimi görür mü? Sanırım kart daha çok ısınıyor, hangi marka modelini almak daha iyidir sonra güç girişleri yanmasın. Monitör olarak da Asus TUF Gaming VG27aqml1a/5a, önerdiğiniz G65B ve ViewSonic VX2758A-2K-PRO olmak üzere an itibariyle 4 seçeneğim var.

9070XT işinizi görür. Bütçe varsa Nitro+ bakın. Yoksa Pulse'a yönelin.
Pulse 31.000TL idi.
Monitör olarak G65b güzeldir.

Yalnız 5080 alacaksanız 4K monitör bakın.

9070XT işinizi görür. Bütçe varsa Nitro+ bakın. Yoksa Pulse'a yönelin.
Pulse 31.000TL idi.
Monitör olarak G65b güzeldir.

Yalnız 5080 alacaksanız 4K monitör bakın.

4K şu an düşünmüyorum, indirimde güzel bir LG görmüştüm, sepete eklerken yediler... Gaming gecesinde güzel bir 5070 Ti indirime girmezse 9070XT alıp geçeceğim. Phoenix-s'e sert çıkışınızdan sonra iyice kurcalayıp bir mesafe koydum. G65 için Black smearing olayından çok çekiniyorum, sahiden aynı fiyata IPS yerine VA panel alacak fark var mıdır? Söylediğim modellerin siyahları sahiden o kadar kötü müdür ki bir VA panel IPS canlılığı yerine tercih edilsin.

G65B, nerdeyse tüm IPS panellerden daha üstün bir kontrast oranına sahip. Siyah doğruluğu bayağı iyi. Diğer VA panellere kıyasla ghosting neredeyse yok.
Bu sebepler önerilmesinde başı çekiyor.

G65B, nerdeyse tüm IPS panellerden daha üstün bir kontrast oranına sahip. Siyah doğruluğu bayağı iyi. Diğer VA panellere kıyasla ghosting neredeyse yok.
Bu sebepler önerilmesinde başı çekiyor.
Başka bir model satın almıştım ancak iade etmek durumunda kaldım ölü pixelden dolayı. Yeni bütçe 15bin civarı. 27 ya da 32 inch G65b ya da başka bir öneriye açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…