80.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
80.000 TL

Asyneum 1

Başarılı
Yer
İstanbul
Şu anda Redmi Note 10 Pro kullanıyorum. Zaten bir süredir güncel bir telefona geçmeyi düşünüyordum, ancak kısa süre önce arka kamera camı da kırıldı. Bu bahane ile yeni bir cihaza geçmek istiyorum. Nakit olarak alım yapamayacağım ve telefon alışverişlerinde kredi kartına taksit yapılamadığı için kredi çekerek yeni bir cihaza geçmeyi düşünüyorum.

Telefonu ağırlıklı olarak yoğun sosyal medya kullanımı ve sık fotoğraf çekmek için kullanacağım. Oyun oynamıyorum. Benim için özellikle arayüzün uzun süre akıcı kalması, şarjının iyi gitmesi ve cihazın en az 5-6 yıl boyunca performansından fazla ödün vermeden kullanılabilmesi önemli.

Uzun vadede UI kasmaları, ciddi pil/şarj sorunları veya performans düşüşleri yaşamak istemiyorum.

Bu doğrultuda hangi telefonu önerirsiniz? Şimdilik bütçeyi 80.000 TL civarında belirleyebiliriz. Kredi çekeceğim için bu konuda henüz kesin bir karar vermedim, dolayısıyla 80.000 TL'nin altında daha mantıklı bir seçenek varsa onu da değerlendirebilirim. Ancak telefon için daha yüksek meblağlara çıkmak istemiyorum.

iPhone 17 veya S26 Ultra.

Son düzenleyen: Moderatör:

X300 Pro. Vivo sitesinde kuponla alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…