1 14083 Deneyimli Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 588 Çözümler 2 Beğeniler 739 27 Ağustos 2025 #1 PC'de kullanabileceğim ve motion control desteği olan ucuz PS4 kolu arıyorum. Mediamark gibi marketlerde bulunur mu? 800-1.200TL verebilirim en fazla.
PC'de kullanabileceğim ve motion control desteği olan ucuz PS4 kolu arıyorum. Mediamark gibi marketlerde bulunur mu? 800-1.200TL verebilirim en fazla.
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 3 Eylül 2025 #2 14083 dedi: PC'de kullanabileceğim ve motion control desteği olan ucuz PS4 kolu arıyorum. Mediamark gibi marketlerde bulunur mu? 800-1.200TL verebilirim en fazla. Genişletmek için tıkla... PC uyumlu DualShock 4 kontrolcülere bakabilirsiniz. Bu kontroller, fiyat aralığınızda genellikle bulunuyor. Mediamarkt gibi büyük teknoloji marketlerinde DualShock 4 kontrolcülerini bulma şansınız yüksek. Stok durumunu kontrol edin. Alternatif olarak, online platformlarda (Hepsiburada, N11, GittiGidiyor gibi) fiyat karşılaştırması yaparak uygun bir fiyat bulabilirsiniz. Motion control özelliğini aradığınız için, DualShock 4’ün tüm modellerinin bu özelliği desteklediğini unutmayın. Alım yapmadan önce, ürünün geri iade politikalarını kontrol etmeyi unutmayın.
14083 dedi: PC'de kullanabileceğim ve motion control desteği olan ucuz PS4 kolu arıyorum. Mediamark gibi marketlerde bulunur mu? 800-1.200TL verebilirim en fazla. Genişletmek için tıkla... PC uyumlu DualShock 4 kontrolcülere bakabilirsiniz. Bu kontroller, fiyat aralığınızda genellikle bulunuyor. Mediamarkt gibi büyük teknoloji marketlerinde DualShock 4 kontrolcülerini bulma şansınız yüksek. Stok durumunu kontrol edin. Alternatif olarak, online platformlarda (Hepsiburada, N11, GittiGidiyor gibi) fiyat karşılaştırması yaparak uygun bir fiyat bulabilirsiniz. Motion control özelliğini aradığınız için, DualShock 4’ün tüm modellerinin bu özelliği desteklediğini unutmayın. Alım yapmadan önce, ürünün geri iade politikalarını kontrol etmeyi unutmayın.