Bütçe
800 TL ve altı.
Makaleler
1
Okulda telefonumuz alındığı için müzik dinleyemiyorum, test çözerken falan yanında iyi gider. JBL 520BT kulaklık var bende buna uyumlu bir MP3 çalar önerir misiniz? Sınıftakilerde dokunmatik falan var, alınır mı dokunmatik? Bir de JBL için MP3'e bağlamalık kablo yok bende, nasıl olacak?

Bu bütçeye ikinci el eski bir telefon alıp, Custom ROM ile vb. hayata döndürmeye çalışıp MP3 çalar olarak kullanman daha sağlıklı olur gibi. Eğer elinde 2014 - 2015'ten önce olmayan bir telefon var ise o da iş görür.

Bu bütçeye ikinci el eski bir telefon alıp, Custom ROM ile vb. hayata döndürmeye çalışıp MP3 çalar olarak kullanman daha sağlıklı olur gibi. Eğer elinde 2014 - 2015'ten önce olmayan bir telefon var ise o da iş görür.
Telefonları topluyorlar diyor ama hocanın biri görse elinden alır telefonu.

E saklasın :D. Telefonu topluyorlar da kulak üstü kulaklıkla MP3 müzik dinleyeni mi ellemeyecekler :).

Tam olarak öyle oluyor. Hadi karışırlarsa ki karışmıyorlar, sonraki gün eski tarz kablolu getiriveririm.

Bunlardan kullanan var.

Tam olarak öyle oluyor. Hadi karışırlarsa ki karışmıyorlar, sonraki gün eski tarz kablolu getiriveririm.

Eğer MP3 dinleyene karışılmayan bir ortam var ise telefonu saklaman hayli hayli kolay olur. Birazcık beceri lütfen. Zira telefon önerme sebebim bu bütçede fazlaca overpriced MP3 çalarların bluetooth'ta sıkıntı yaşayacağıdır. Bluetooth 4.0 / 4.2 ve üstü herhangi bir telefon mp3'ten çok daha fazla işini görür. Ayrıca müzik yüklemesi vb. de daha kolay olur. Ucuza bir SD Kart alır, doya doya istediğin kadar müzik yükler oynatabilirsin.

Eğer MP3 dinleyene karışılmayan bir ortam var ise telefonu saklaman hayli hayli kolay olur. Birazcık beceri lütfen. Zira telefon önerme sebebim bu bütçede fazlaca overpriced MP3 çalarların Bluetooth'ta sıkıntı yaşayacağıdır. Bluetooth 4.0 / 4.2 ve üstü herhangi bir telefon MP3'ten çok daha fazla işini görür. Ayrıca müzik yüklemesi vb. de daha kolay olur. Ucuza bir SD kart alır, doya doya istediğin kadar müzik yükler oynatabilirsin.

Önlerde oturuyorum, imkansız. Arkada otursam öyle yapardım zaten. Arkalar dolu. 31 kişilik dil sınıfı mı olur yahu?

Bluetooth'dan fedakarlık yapalım madem, önerileriniz nedir?

Önlerde oturuyorum, imkansız. Arkada otursam öyle yapardım zaten. Arkalar dolu. 31 kişilik dil sınıfı mı olur yahu?

O sırada kelebek sistem sınavda en ön sırada telefon ile kopya çekmiş ben :). Neyse.

Şunu belirtmek isterim ki, JBL 520BT kulaklığınızın kablolu bağlantısı yok. Bu bütçede satılan attığınız MP3 çalarlarda da Bluetooth bağlantı sorunu yaşamanız çok olası. Şahsen ben o mp3 çaları sokakta yerde görsem almam. Bu tarz MP3 çalarların zamanı geçeli fazla oldu.

Maalesef, bu bütçeye telefon dışında kaliteli bir önerim pek yok. En önde olsanız bile telefonu çantanıza atıp kulaklığınızla dinleyebilirsiniz diye düşünüyorum. Bluetooth 4.0 ve üzerinde o kadarcık engelden bağlantı sorunları yaşanacağını pek sanmıyorum. Yaşarsanız da azıcık yerini düzeltmeniz yeter.

Son düzenleyen: Moderatör: