Bütçe
800

kerem1238806

Uzman
Arkadaşlar merhaba.

TP-Link WN 727 modelini kullanmaktayım ancak modeme mesafe biraz var ve istenilen seviyede çalışmıyor. 3 diş çekse de belli bir mesafeyi geçti mi internet çok kötü çekmeye başlıyor. Bana daha güçlü, etkili ve uzaktan iyi sinyal alabilen ve kesilme olmayan bir Wi-Fi adaptörü lazım. Ne önerirsiniz? Bütçem maksimum 800.

Arkadaşlar merhaba.

TP-Link WN 727 modelini kullanmaktayım ancak modeme mesafe biraz var ve istenilen seviyede çalışmıyor. 3 diş çekse de belli bir mesafeyi geçti mi internet çok kötü çekmeye başlıyor. Bana daha güçlü, etkili ve uzaktan iyi sinyal alabilen ve kesilme olmayan bir Wi-Fi adaptörü lazım. Ne önerirsiniz? Bütçem maksimum 800.
Bunu alabilirsin.

Arkadaşlar merhaba.

Hocam mesafe coksa Wi-Fi adaptoru cozmez sizin isinizi, PowerLine adaptor alabilirsiniz 2. elden.

1749660702884.webp

Farkı nedir hocam çalışma sistemi aynı mıdır? Aslında Wireless adaptörü kablolu olsa böyle 2 3 metre uzağa çekilebilse işimi kurtarır.

Hocam farki su, evinizin elektrik tesisati uzerinden bakir kablo uzerinden interneti aktariyor. Eski bina ise tam verim alamazsiniz hiziniz cok dusuk olur. Veya birden fazla buzdolabi, kurutma makinesi tarzi esyalar coksa ping sorunlari olabiliyor. Ama tesisatim saglam diyorsaniz ve hiziniz 100 Mbps ustunde degilse tercih edilebilir bir ürün 100'e kadar kayipsiz kullanirsiniz yuksek ihtimal.

Hocam farki su, evinizin elektrik tesisati uzerinden bakir kablo uzerinden interneti aktariyor. Eski bina ise tam verim alamazsiniz hiziniz cok dusuk olur. Veya birden fazla buzdolabi, kurutma makinesi tarzi esyalar coksa ping sorunlari olabiliyor. Ama tesisatim saglam diyorsaniz ve hiziniz 100 Mbps ustunde degilse tercih edilebilir bir ürün 100'e kadar kayipsiz kullanirsiniz yuksek ihtimal.

Ev çok yeni değil tesisat sağlam değil. Evde çok makine var. Ama netim de 100Mbps'den fazla değil zaten. 50Mbps falan. Tek ihtiyacım arada 5 6 metre bulunan odadan net çekim yapabilsin ping sorunu olmasın. 30Mbps sabit olsa bile sorun yok yeter ki kesilme olmasın. TN27wn kullanıyorum çok kesilme oluyor. Onun anteni yok. Şu ürünü düşündüm ama bunu kasanın arkasına takmam gerekecek yani uzatma kablosu falan yok sanırsam. Ve modemin olduğu odaya daha da uzaklaşacak. Bu antenler ne kadar etki ediyor bilmiyorum ama arada TN27wn ile arada ciddi fark varsa bu ürünü tercih etmeyi düşünüyorum.

Hocam yukarıda attığım ürünle bu ürün arasından hangisi iyidir ? Kasanın arkasına takacak olmam bir dezavantaj değil midir ? Neden kablosunu uzatarak yapmıyorlar ki anlamış değilim.

Son düzenleyen: Moderatör: