800 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
800 TL

Koempre

Uzman
Ağırlıklı olarak PC'de kullanacağım. Uzun ömürlü, düşünce kırılmayacak, kablolu/kablosuz fark etmez, tak çalıştır zorunlu değil yazılım başlayabilirim. Yakınımda bir mağazada 700 TL'ye sıfır DualShock 4 V2 buldum. Onu düşünüyorum ama bir sorayım dedim.

Sıfır, ikinci el fark etmez. Eğer çok sıkıntısı yoksa ikinci el de alabilirim. Bütçem 800 TL. Maalesef daha fazla çıkamam, lütfen 900 TL'lik bir ürünün linkini atmayın. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulduğunuz ürün replika ama orijinal F310 alacağınıza replika Dualshock alabilirsiniz. Ben 2 kere F310 aldım ikisinde de RB tuşu içe gömüldü. Ama replika Dualshock aldım 450 liraya ve 6 aydır kullanıyorum.

Bulduğunuz ürün replika ama orijinal F310 alacağınıza replika DualShock alabilirsiniz. Ben 2 kere F310 aldım ikisinde de RB tuşu içe gömüldü. Ama replika DualShock aldım 450 liraya ve 6 aydır kullanıyorum.

Açıklamada OEM yazıyordu hocam ama o fiyata ben de şaşırdım. 600TL'ye 1 ay kullanılmış 2. el bir DualShock 4 buldum. İki ilanın da linkini bırakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…