800 TL'ye R5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

Bütçe
800 TL
100TL kupon gelmiş. Şu şekilde alınabiliyor. 20TL de hepsipara verir.
Buraya yardım almak için konu açıyorsan fikir alışverişinde bulunursan faydalı olur. Öylesine dümenden soru sormanın amacı ne ki ?

Strong M4-12X Pro`da RGB`li ama size laf anlatmaya çalışırsak büyük ihtimalle dinlemeyeceksiniz o yüzden iyi kullanışlar.
Arkadasin aldiginda ARGB var gorunuyor. O yuzden istiyor sanirim. Gerci bana kalsa fiyat farki onemli olmasa ben de onun aldigini alirdim Strong yerine. Performanslar birebir ayni ama arkadasin aldiginda ARGB olmasi demek o lanet isiklari kapatabiliyorsun demek. Strong'da kapanmiyor. Angara pavyonu gibi oldu kasanin ici. Bereket kasa sirf metal ve disari isik sizmiyor. Yoksa gozleri kor etme garantili.

Hocam şu iki ürün X127'den daha iyi sanırım.

Thermalright Assasin X 120'de 4 isi borusu var, muhtemelen aynidir performans. Belki bir iki derece oynar ama fiyat 1000 TL. Thermalright Assasin King 120 de ise 5 isi borusu var, daha iyi ollmali. Ikisinin fiyati da ayni iken X almak mantikli degil.

King alıyorum o zaman hocam, yanında gelen termal macunu işlemcide ve ekran kartında kullanmak istiyorum iyi midir?

King alıyorum o zaman hocam, yanında gelen termal macunu işlemcide ve ekran kartında kullanmak istiyorum iyi midir?
Ben ilk mesajda yazdigim gibi Strong M4 aldim ve yanindaki termal macunu kullandim. Sicaklik testte 60C'yi gecmiyor. Sistem 95W'lik Intel QuadCore. Termal macuna o kadar takilmayin. Orta seviye islemcilerde cok degistirmiyor sonucu. Termal macun ancak 16 cekirdekli 150W TDP'li sisteminiz varsa anlam kazaniyor. ARGB onemli degilse o islemci icin 4 isi borulu 120 mm'lik herhangi bir sogutucu fazlasiyla yeter.

5600 için yeterli hatta fazla. Alırsanız 7500F geçtiğiniz zamanda kurtarır.

Hocam bütçeniz 800 TL dediniz madem tribe niye girdiniz diyorsunuz sonra gidip 200 TL daha fazla bütçenizden fazla bir ürün alıyorsunuz. Bütçenizi doğru düzgün yazsanız daha iyi bir ürün önereceğiz zaten. Benim tribe girme sebebim gidipte bütçeniz ya da paranız az olmasına rağmen 300-500 TL daha fazla vermeniz bir ürüne. Paranız bu kadar az olduğu için en iyi ürünü alamıyorsunuz zaten hadi anladım ama paranızı cebinizde tutmanıza yardımcı olmaya çalışıyorum. ARGB var diye gidip 300 TL daha fazla verecektiniz x127`ye şimdi gidip daha iyi diye bu seferde Assassin King`e 500 TL daha fazla vereceksiniz. Assassin King almayın Phantom Spirit alın onun yerine bu kadar arttırabiliyorsanız madem. Benim tribe girme sebebim bu sadece paranızı cebinizde tutmaya çalışmaktı başta o kadar az bir bütçe olarak 800 TL yazmanızdan dolayı.

Bu arada gidipte Assassin King`e 1000 verebiliyorsanız Phantom Spirit alın kesinlikle sadece 700 TL daha fazla. İleride değiştirmekle sıvı soğutmaya geçmekle uğraşmazsınız hiç iyi bir işlemci alırsanız.

Bütçe konusunda haklısınız hocam kusura bakmayın, arttırabilirsem Phantom spirit alacağım, arttıramazsam king alacağım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…