8000 Hertz fare 240 Hertz monitörde hangi değerde kullanılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serhatmorgan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 261

serhatmorgan

Uzman
Mousem Waizowl OGM Pro V2. 8000 Hertzde kullanıyorum şuan. Ama monitörüm 2K ve 240 Hertz. Eğer 8000 Hertz ayarı monitörün ayarlarını geçiyor ve işe yaramıyorsa boşuna o kadar yüksek kalsın istemiyorum çünkü şarj yiyormuş diye okudum. Yoksa monitör ayarlarıyla ilgisi yoksa 8000 kalabilir.

Farenin Hz’si, saniye başına işlemciye gönderdiği veri sayısı. Monitörün Hz’i ise saniye başına yenilenen kare sayısı. İkisi çok farklı şeyler. Günümüz için biraz fazla gereksiz ancak işlemcin elveriyor ise 8000 Hz’de kullanabilirsin fareyi. Günümüz için 1000 Hz bile oldukça yeterli.

Benim bildigim cogu oyunda 4000Hz ve 1600 DPI en optimize olan secenek.

Denemek bedava, hepsini dene arada hiçbir fark hissetmezsin büyük ihtimalle. Hangisi faydana ise de onu kullan.

1000hz üstü dümen hiçbir şeye yaramıyor.

Cok dogru, 540Hz monitorde bile fark goremiyor adamlar dumduz pazarlama taktigi.

Mouse firmalarının başka çaresi kalmadı ki adamların daha yapabilecekleri şey yok zaten ortalama bir mouse bile şu an her işi görüyor. Ellerinde tek kalan işe yarar yenilik mouse hafifletmek ki o da kullanıcı da psikolojik hariç çok da bir etki yaratmaz diye düşünüyorum. DPI yükseltmek vs zaten tamamen göz boyama

Hocam Hz konusunda hemfikiriz ama agirlik konusunda ciddi fark ediyor, elime Superlight 2 gecmisti inanilmaz hafifti hiç yormuyor bilegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…