8000 Hertz fare önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 354

Krmm

Üstün
Normalde Razer Viper V3 Pro alacaktım fakat gerek fiyatından dolayı (8000 TL) gerek büyüklüğünden dolayı (127 mm) alasım gelmiyor. Sora V2 düşünüyorum aslında stoklar yenilenince. Fakat onun da 8K dongle bir türlü piyasaya çıkmak bilmedi. Siz ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
8Khz'in pil ömrünü öldürdüğünü ve yeterli oyun desteği olmadığını hatırlatmakta fayda var hocam.
Alacaksanız Sora V2 çok daha iyi bir tercih olur.

8Khz'in pil ömrünü öldürdüğünü ve yeterli oyun desteği olmadığını hatırlatmakta fayda var hocam.
Alacaksanız Sora V2 çok daha iyi bir tercih olur.
Şimdi kontrol ettim de sora'nın sensörü 3395 miş. 3950 sensöre sahip bir fare öneriniz var mı ?

Son düzenleme:
Sora bana da mantıklı geliyor ve onu alacam gibi. Razer'i siz neden önermiyorsunuz bu arada ?
1-1.5 yıl sonra scrollda yukarıya götürüyorum aşağıya iniyor veya clicklerde basma sorunu var diye konu açarsın. Razer mouselerde 10 üründen yarısınde bu tip sorun var. Zaten yazılımları Armoury Crate'den berbat. Açıyorsun Valorantta 100-150 FPS daha aşağıda aldırttığı oluyor. Güzel ürünler ama yazılımı berbat olması ve ilerde sorun yaşanabilir olması şu parayı uzaktan yakından hak ettirmiyor.

Evet bunları duymuştum. Vazgeçtim zaten. Şu an 8000 hertz , 3950 sensör ve wireless fare arıyorum. Öneriniz var mı bu şekilde ?

WLmouse Beast X Max Wireless Mouse kullanıyorum aşırı memnunum öneririm.

Şimdi kontrol ettim de sora'nın sensörü 3395 miş. 3950 sensöre sahip bir fare öneriniz var mı ?
3950 daha yeni çıktı, henüz tam incelemeleri yok. 3395 kendini kanıtlamış bir sensör zaten. Alın geçin Sorayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…