Normalde Razer Viper V3 Pro alacaktım fakat gerek fiyatından dolayı (8000 TL) gerek büyüklüğünden dolayı (127 mm) alasım gelmiyor. Sora V2 düşünüyorum aslında stoklar yenilenince. Fakat onun da 8K dongle bir türlü piyasaya çıkmak bilmedi. Siz ne önerirsiniz?
1-1.5 yıl sonra scrollda yukarıya götürüyorum aşağıya iniyor veya clicklerde basma sorunu var diye konu açarsın. Razer mouselerde 10 üründen yarısınde bu tip sorun var. Zaten yazılımları Armoury Crate'den berbat. Açıyorsun Valorantta 100-150 FPS daha aşağıda aldırttığı oluyor. Güzel ürünler ama yazılımı berbat olması ve ilerde sorun yaşanabilir olması şu parayı uzaktan yakından hak ettirmiyor.
1-1.5 yıl sonra scrollda yukarıya götürüyorum aşağıya iniyor veya clicklerde basma sorunu var diye konu açarsın. Razer mouselerde 10 üründen yarısınde bu tip sorun var. Zaten yazılımları Armoury Crate'den berbat. Açıyorsun Valorantta 100-150 FPS daha aşağıda aldırttığı oluyot.
Normalde Razer Viper V3 Pro alacaktım fakat gerek fiyatından dolayı (8000 TL) gerek büyüklüğünden dolayı (127 mm) alasım gelmiyor. Sora V2 düşünüyorum aslında stoklar yenilenince. Fakat onun da 8K dongle bir türlü piyasaya çıkmak bilmedi. Siz ne önerirsiniz?