Merhaba, yeni monitör almak istiyorum. Bütçem 8.000TL. 8.000TL olan bütçem 3 aşağı 5 yukarı oynayabilir. Bu bütçede en iyi görüntü kalitesine sahip monitörü almak istiyorum. Belli başlı kriterlerim var. Onları aşağıda belirttim.
Monitörde kriterlerim.
En büyük kriterim, monitörü aldığım zaman üzmesin.
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba, yeni monitör almak istiyorum. Bütçem 8.000TL. 8.000TL olan bütçem 3 aşağı 5 yukarı oynayabilir. Bu bütçede en iyi görüntü kalitesine sahip monitörü almak istiyorum. Belli başlı kriterlerim var. Onları aşağıda belirttim.
Monitörde kriterlerim.
En büyük kriterim, monitörü aldığım zaman üzmesin.
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Eğer Curved'dan rahatsız olmuyorsanız konudaki IPS'lerden çok daha iyi siyahları var. Renkleri de neredeyse aynı. VA önyargısından kurtulmanızı öneririm. Kaliteli bir VA, kaliteli bir IPS'ten daha iyidir.
Ölü piksel çok fazla çıkan bir model. Çıkması durumunda rahat değişim yapabilmeniz için Hepsiburada satıcısından almanızı tavsiye ederim.
10k bütçede ise yeterli taksit varsa bende G6 alınıp geçilmesini tavsiye ederim. Çoğu IPS panelden daha iyi bir VA panele sahip. Gözünüzü VA diye korkutmasın.