8000TL 2K Monitör Önerisi

Bütçe
8000-9000
VA panel kullandım, IPS geçince VA´ya insan ön yargılı bakıyor. Bu yüzden VA tercih etmeyi düşünmüyorum. Size bir soru sorabilir miyim.

Vatan da gezerken şöyle bir monitör buldum. Sizce bu monitör alınır mı. 9800TL ve 3 Ay peşin taksit yapılabiliyor.

Şu anda birebir ayni monitoru kullanıyorum hatta ben 10500 TL iken almistim.
Size garantisini verebilirim ki piyasadaki en kotu IPS bleed e sahip olan monitor budur. Aksini iddia eden varsa da monitoru kullanmamistir.

Ciplak gozle gercekten kameradaki kadar IPS bleed gozukuyor arkadaşlar kameralik bir muhabbet degil yani.

Misal bu aralar 22 saat The Last of Us part 2 oynadim, oyunun cogu karanlik ortamlarda geciyor. Monitor o kadar rahatsiz etti ki artik canima tak etti gidip OLED alacagim. Eger para biriktirip alma sansiniz varsa oled bir monitor alin

Modeli bilmediğimden pek bir şey diyemem ama G6 bütçede rakipsiz bir ürün. Sanırım mağzalarda bulunuyormuş. Yakınınızda MediaMarkt, Teknosa veya Vatan Bilgisayar varda gidip bir orada bakın derim.

İfadeler: QTV

Modeli bilmediğimden pek bir şey diyemem ama G6 bütçede rakipsiz bir ürün. Sanırım mağzalarda bulunuyormuş. Yakınınızda MediaMarkt, Teknosa veya Vatan Bilgisayar varda gidip bir orada bakın derim.

Anlıyorum. O halde Asus´un bu modelinden uzak durmak şart. Peki bu modele ne dersiniz, az önce arkadaşım ile görüştüm bunu önerdi. Biraz pahalı ancak eğer iyiyse bir şekilde alacağım.

Yukarıda önerdiğim monitör hakkında bilginiz yok ise şu videoyu izleyerek sizde kendi fikirlerinizi belirtir misiniz?

@Cem Yilmaz Dostum videonun 6:30 saniyesini izleyebilir misin? IPS Bleed var mı yok mu bakar mısın? Benden daha bilgili olduğun için rica ediyorum.

Son düzenleme:

Alınabilir gibi duruyor. Birebir deneyimlemediğim için net bir şey diyemem. Tabii G6 kadar yine iyi olacağını pek düşünmüyorum.

Hocam ROG modelini bilmiyorum ancak vatan veya MediaMarkt'da %99 sergide duruyordur, gidip deneyimleyebilirsiniz.

hocam aynı monitörü aldım ekranda bir adet yeşil nokta var nasıl düzeltirim bu bir sıkışmış pixselmi anladığım kadarıyla aynı yerde 5 defa yada genel olarak 8 adet olması halinde iade ve değişim yapıyolaröoi

Hocam ROG modelini bilmiyorum ancak vatan veya MediaMarkt'da %99 sergide duruyordur, gidip deneyimleyebilirsiniz.
hocam şuan kullanıyorum rahat güzel bir monitör ben memnunum hatta pc hocası detaylı bir inceleme çekmişti

hocam şuan kullanıyorum rahat güzel bir monitör ben memnunum hatta pc hocası detaylı bir inceleme çekmişti
Dostum merhaba. Kullandığın monitör ASUS ROG XG27ACS mi? Eğer öyle ise deneyimlerini paylaşır mısın? Mesela konuda biraz yukarı çıkarsan bir arkadaş IPS Bleed´i göstermek için bir video attı. Acaba bu IPS Bleed´e siz XG27ACS monitörde denk geldiniz mi?

evet o monitörü kullanıyorum ve öyle bir durum yok videodaki gibi ben memnunum hem şık görünüyor ama ne yazıkki ekranımda sağ alt köşesinde bir yeşil pixsel var onun dışında sorunum yok güzel gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…