KS KS otrayt536 Uzman Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 274 Beğeniler 16 19 Aralık 2025 #11 LH44 dedi: Alınabilecek en minimum anakart denilebilir. A620'den veya pasif soğutucusu olmayan bir B650'den iyi. Hazır sistemlerde "iyi ki" diyenileceğimiz bir anakart. Genişletmek için tıkla... Ben uzun süreli kullanmak istiyorum anakart ve PSU benim için önemli.
LH44 dedi: Alınabilecek en minimum anakart denilebilir. A620'den veya pasif soğutucusu olmayan bir B650'den iyi. Hazır sistemlerde "iyi ki" diyenileceğimiz bir anakart. Genişletmek için tıkla... Ben uzun süreli kullanmak istiyorum anakart ve PSU benim için önemli.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.810 Çözümler 13 Beğeniler 7.785 Yer Aydın 19 Aralık 2025 #12 otrayt536 dedi: Ben uzun süreli kullanmak istiyorum anakart ve PSU benim için önemli. Genişletmek için tıkla... Uzun süre kullanmanıza engel değil anakart. Sadece PSU'yu hemen değil de ilerleyen zamanda değiştirmeniz daha iyi olur. Hazır sistemlerin genel problemleri bunlar zaten. RAM vs. kötü oluyor ek olarak. Özeti; Bir yeri toparlarken diğer kısım elde kalıyor.
otrayt536 dedi: Ben uzun süreli kullanmak istiyorum anakart ve PSU benim için önemli. Genişletmek için tıkla... Uzun süre kullanmanıza engel değil anakart. Sadece PSU'yu hemen değil de ilerleyen zamanda değiştirmeniz daha iyi olur. Hazır sistemlerin genel problemleri bunlar zaten. RAM vs. kötü oluyor ek olarak. Özeti; Bir yeri toparlarken diğer kısım elde kalıyor.