85.000 TL'ye toplama sistem önerisi

YusufEymen

Becerikli
Dostlar merhaba, 85k bütçem var ve süper performanslı ve çok şık bir sistem dizmek istiyorum. Aklımda şöyle bir şeyler var.

İşlemci: 7800X3D.
Anakart: B850 eagle Wi-Fi 6E.
RAM: Corsair Vengeance 32 GB CL30 DDR5.
Ekran kartı: PowerColor Red Devil 9070XT.
Depolama: Kioxia Exceria Pro 2TB.
Kasa: Lian Li O11 vision.
PSU: Hatırlamıyorum … vita 850W.
Soğutucu: ASUS Prime LC 360.

Bence çok güzel oldu fanların gelmediğini biliyorum fan da seçtim model hatırlamıyorum soğutucu önerilerine açığım ama 360mmden düşmeyelim, fan ortasında sonsuz ayna tasarımı tercihimdir fanlarla uyum sağlasın diye. Gaming gecesine 9800X3D gelirse onu alacağım. Ne düşünüyorsunuz?

Sistem güzel olmuş. Ben önereyim düşünürsün belki.
86k civarı yapıyor düşünebilirsin. İstersen sıvı soğutmayı düşürüp ekran kartını ASUS Prime yapabilirsin.

ASUS Prime değil de, Red Devil güzel bence hocam. Çok beğeniyorum bu kartı. Bir de vita ile enermax revolution karşılaştırılınca nasıldır? Geçenki gibi gaming gecesine 9800X3D gelirse alırım, onun dışında fiyat farkına değdiğini düşünmüyorum. Lian Li kasa da çok beğendiğim bir kasa, onu da değiştirmeyi düşünmüyorum. Enermax mı vita mı? Vitanın Platinum seviyesinde olduğunu duymuştum.

Enermax F/P bakımından daha iyi bir PSU. Diğer bileşenler hemen hemen aynı bi işlemci ve ram farklı bu konuda.

Hocam sıvı soğutmayı ve RAM'i detaylı inceledim, sıvı soğutmada RGB olsun isterim. Vengeance ile karşılaştırınca XPG nasıldır hocam? Lexar da bir seçenek. Fan olarak D TL-M12-S Thermalright olmadı lazımdı hocam, ona benzer bir şeyler bulabilir miyiz sıvı soğutma olarak?

Enermax F/P bakımından daha iyi bir PSU. Diğer bileşenler hemen hemen aynı bir işlemci ve RAM farklı bu konuda.

Hocam 2. bir yorum yaptım ona da bakabilir misiniz?

Corsair daha iyi bir seçenek diye düşünüyorum. Fakat benim attığım işlemci 9800X3D. ASUS'un sıvı soğutmalara pek yaklaşamıyorum.

Fanlar hakkında maalesef bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…