Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bütçem en fazla 86.500 TL ve 5 taksit yaptığı için İtopya'dan alıyorum ve eğer taksit olmazsa maalesef alamam. Yani aylık en fazla 20.000 TL olacak şekilde taksit ödeme imkanım var. (Yine de 86.5000 TL'yi geçemiyorum.)
Şu an bu sistemi almak istiyorum, sizce iyi mi neleri değiştirmek lazım? Yanında da Full HD monitör almayı düşünüyorum.
Tüm önerilere açığım, bütçem dahilinde başka sistem önerilerine de açığım.
Sistemi abim de kullanacağı için, onun isteği öyle, ayrı ayrı almayı ben de önermiştim ama uğraşmak istemedi. Kısa sürede almamız gerekiyor. Bir de garanti olduğu için istiyor.
Genel olarak bakıyorum ve evet? NVIDIA teknolojik ve destek olarak AMD'den hep 1 adım önde gidiyor. Buna rağmen genel olarak değerlendirsek bile ben 1 tık önde görüyorum 9070 XT'yi.
Ağırlıklı olarak günlük kullanım için alıyorum. Abim Ofis işleri, webde gezinme ben de oyun için kullanıyorum. Bunlar dışında sadece ben kodlama yapıyorum o da hobi sayılır.
Ağırlıklı olarak günlük kullanım için alıyorum. Abim Ofis işleri, webde gezinme ben de oyun için kullanıyorum. Bunlar dışında sadece ben kodlama yapıyorum o da hobi sayılır.