O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.598 6 Eylül 2024 #1 Cidden şaşırtıcı. Adam çok iyi sürüyor. Ne düşünüyorsunuz?
S SoldierBoyBabam Üstün Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 1.078 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.412 Yer Afyonkarahisar 6 Eylül 2024 #2 Takla bile atıyor, nazar değmesin.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.598 6 Eylül 2024 #3 SoldierBoyBabam dedi: Takla bile atıyor, nazar değmesin. Genişletmek için tıkla... Yaş sadece bir sayıdır! Bu muhteşem adam bunu ispatladı. Eğer sende ispatladığını düşünüyosan videoyu beğen, paylaş, abone ol!
SoldierBoyBabam dedi: Takla bile atıyor, nazar değmesin. Genişletmek için tıkla... Yaş sadece bir sayıdır! Bu muhteşem adam bunu ispatladı. Eğer sende ispatladığını düşünüyosan videoyu beğen, paylaş, abone ol!
S SoldierBoyBabam Üstün Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 1.078 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.412 Yer Afyonkarahisar 6 Eylül 2024 #4 Oltran dedi: Yaş sadece bir sayıdır! Bu muhteşem adam bunu ispatladı. Eğer sende ispatladığını düşünüyosan videoyu beğen, paylaş, abone ol! Genişletmek için tıkla... Linki de senin profile atıyorum
Oltran dedi: Yaş sadece bir sayıdır! Bu muhteşem adam bunu ispatladı. Eğer sende ispatladığını düşünüyosan videoyu beğen, paylaş, abone ol! Genişletmek için tıkla... Linki de senin profile atıyorum
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.598 6 Eylül 2024 #5 SoldierBoyBabam dedi: Eki Görüntüle 81287 Linki de senin profile atıyorum Genişletmek için tıkla... Vallaha bence bu kanalın sahibi beni reklamcı olarak almalı. Adam kanalı açtı açalı böyle etkileşim görmemiştir.
SoldierBoyBabam dedi: Eki Görüntüle 81287 Linki de senin profile atıyorum Genişletmek için tıkla... Vallaha bence bu kanalın sahibi beni reklamcı olarak almalı. Adam kanalı açtı açalı böyle etkileşim görmemiştir.
S SoldierBoyBabam Üstün Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 1.078 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.412 Yer Afyonkarahisar 6 Eylül 2024 #6 Oltran dedi: Vallaha bence bu kanalın sahibi beni reklamcı olarak almalı. Adam kanalı açtı açalı böyle etkileşim görmemiştir. Genişletmek için tıkla... Bende böyle bir proje deneyeyim, sadece başka videoları kendi kanalımda paylaşarak kaç abone kazanırım?
Oltran dedi: Vallaha bence bu kanalın sahibi beni reklamcı olarak almalı. Adam kanalı açtı açalı böyle etkileşim görmemiştir. Genişletmek için tıkla... Bende böyle bir proje deneyeyim, sadece başka videoları kendi kanalımda paylaşarak kaç abone kazanırım?
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.598 6 Eylül 2024 #7 SoldierBoyBabam dedi: Bende böyle bir proje deneyeyim, sadece başka videoları kendi kanalımda paylaşarak kaç abone kazanırım? Genişletmek için tıkla... Üzerine bir de motivasyon adı altında saçma sapan şeyler paylaşırsanız tamamdır.
SoldierBoyBabam dedi: Bende böyle bir proje deneyeyim, sadece başka videoları kendi kanalımda paylaşarak kaç abone kazanırım? Genişletmek için tıkla... Üzerine bir de motivasyon adı altında saçma sapan şeyler paylaşırsanız tamamdır.
S SoldierBoyBabam Üstün Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 1.078 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.412 Yer Afyonkarahisar 6 Eylül 2024 #8 Oltran dedi: Üzerine bir de motivasyon adı altında saçma sapan şeyler paylaşırsanız tamamdır. Genişletmek için tıkla... K-pop videoları daha revaşta.
Oltran dedi: Üzerine bir de motivasyon adı altında saçma sapan şeyler paylaşırsanız tamamdır. Genişletmek için tıkla... K-pop videoları daha revaşta.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.598 6 Eylül 2024 #9 SoldierBoyBabam dedi: K-pop videoları daha revaşta. Genişletmek için tıkla... Yaaa jimin aşkım (!)