Yeter. Eğer internettki görselde yanlış gösterilmiyorsa 12v kanalı 588W veriyor. Kart zaten 300W çekiyor diğer parçalar zar zor 200W çeker çekmez. Tabii dalgalanmalar falanda var. En kötü ufak bir UV ile kullanır.
UV vb. şeyler sevmiyorum. Tavsiyen için çok sağol hocam. PSU değiştirecek halde değil ekonomim şu an maalesef. Temiz olması şartıyla ilk tercihim RX 6800 olmaz ise 3070’den devam ederim gibi.
Ufacık bir uv ile tadından yenmez gerçi pekte gerek olmazda. Tavsiyem biraz daha araştırıp 6800xt alman. Gerçi İstanbul'da çok fazla ilan var 6800xt için. Önüne temiz kart illa ki çıkar.
650 watt yetmesine yeter de 6800XT ciddi Power spike atan bir kart, 300 watt çektiğine bakma anlık 400watt Power spike atabiliyor.
PSU hakkında fikrim olmadığından yeter yetmez diyemiyorum.
400W spike atsa bile diğer parçaların 188W'ı geçeceğini düşünmüyorum. En kötü ihtimal güç tasarrufu modunda kullanır bilgisayarı. @Mr. Falcon hocam hazır bütçe varken 6800XT bakın derim. En kötü 6800. 3070'e hiç bulaşmayın. Hem kas gücü hem VRAM bakımından geriye düşersiniz RX 6700 XT'ye göre.
Ha ekliyim kartı almaddan önce konu açın PSU hakkında. Biz tedbirimizi alalımda sonradan istenmeyen durumlar ile karşılaşmayalım.
400W spike atsa bile diğer parçaların 188W'ı geçeceğini düşünmüyorum. En kötü ihtimal güç tasarrufu modunda kullanır bilgisayarı. @Mr. Falcon hocam hazır bütçe varken 6800XT bakın derim. En kötü 6800. 3070'e hiç bulaşmayın. Hem kas gücü hem VRAM bakımından geriye düşersiniz RX 6700 XT'ye göre.
Ha ekleyem kartı almaddan önce konu açın PSU hakkında. Biz tedbirimizi alalımda sonradan istenmeyen durumlar ile karşılaşmayalım.