Serdar4586
Uzman
JBL Tune 500 N11'de 890-1000 lira arasında arkadaşlar, bu kulaklık bu fiyata alınır mı? JBL kulaklıklar bu fiyata mı satılıyor?
Ses kalitesi nasıl bunların?Akakçe'den baktığımda daha ucuza Migros'da olduğunu görebiliyorum.
![]()
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
Ürünün kalitesine gelecek olursak, ben kesinlikle fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. JBL'in kulaklıkları kalitelidir diyen ya uzun süre kullanmamıştır ya da yalancıdır. Aynı fiyattaki muadilleri nasıldır pek bilgim yok ama ekteki ürünün sağlam olduğunu düşünmüyorum.
Ben kulak üstü bilgisayar kulaklıklarını daha çok kullanıyorum. Jak girişli olması benim için daha iyi, bazen de iPhone telefonda kullanıyorum.Kulak üstü şart değilse o paraya çok daha iyi IEM'ler alınır.
Hocam IEM'ler de jack girişli zaten, kulak içi kulaklık sadece.Ses kalitesi nasıl bunların?
Ben kulak üstü bilgisayar kulaklıklarını daha çok kullanıyorum. Jak girişli olması benim için daha iyi, bazen de iPhone telefonda kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.