89.000 TL'ye Ryzen 7 7800X3D & RX 9070 XT sistem alınır mı?

Anakart B850M-Force'ya da ASUS B850M-K yeterli olur. Tabii her sitede peşin fiyatına 5 taksit muhabbeti yok, işler burada karışıyor.

anladım hocam bekleyeyım o zaman ne dıyım

Anakart B850M-Force'ya da ASUS B850M-K yeterli olur. Tabii her sitede peşin fiyatına 5 taksit muhabbeti yok, işler burada karışıyor.

Yarını bekleyeyim hocam o zaman en mantıklısı o gıbı.

Anladım hocam bekleyeyım o zaman ne diyeyim

Yarını bekleyeyim hocam o zaman en mantıklısı o gıbı.

Mesela şöyle bir sistem var buradaki eksik soğutmasının değişmesi lazım bir de SSD değişmesi lazım muhtemelen SSD kötüdür, o konuda çok bilgim yok. Ama @Ayhan Dönmez'de yorumlayabilir.

Anakartı B850M-K seçtim, RAM zaten Patriot 6000MHz CL30 1x16

Hocam bu benım sıstemden gorece daha kotu veya kısmen aynı denılebılır ama ındıreme gırerse ornek 75k cıvarına mantıklı olabılır de ıste beklesem mı beklemesem mı cunku hocam yarına bu sıstemın kampanyası bıtebılır açıkçası bende arada kaldım.

Sizin için birkaç siteye baktım fakat hazır sistemde kaliteli parça bulmak çok zor oluyor. O yüzden zaten kaliteli parçaları ayrı ayrı indirimle alınmasını hep tavsiye ediyorum. Konudaki sistemi alırsanız fiyat olarak diğerlerine kıyasla ucuz evet ama anakart ve RAM şüpheli mesela, sorun yaşayabileceğinizi düşünüyorum. Yine de takdir sizin. Tak çalıştır istediğiniz için sorun yaşanırsa stabilite sorunu vs. konu açıp @Ayhan Dönmez'den BIOS için yardım almanız gerekecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…