KS KS dalmatianpelican 56 Üstün Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.797 Çözümler 19 Beğeniler 3.014 Yer Little Saint James 24 Nisan 2026 #11 Isenea Dieur Has dedi: Bedava oyun iyidir, sağ olun hocam. Oyunun olayı nedir bu arada? Bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Pek bir olayı yoktur muhtemelen. Oyun sayısı artsın dıye alıyor herkes.
Isenea Dieur Has dedi: Bedava oyun iyidir, sağ olun hocam. Oyunun olayı nedir bu arada? Bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Pek bir olayı yoktur muhtemelen. Oyun sayısı artsın dıye alıyor herkes.
Isenea Dieur Has 57 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.778 Çözümler 12 Beğeniler 2.693 Yer NYC, USA 24 Nisan 2026 #12 dalmatianpelican dedi: Pek bir olayı yoktur muhtemelen. Oyun sayısı artsın diye alıyor herkes. Genişletmek için tıkla... Yapımcılara üzüldüm . Şaka bir yana oyunun olayı sanırım kameralardan paranormal olayları izlemek gibi. Gameplay videolarına baktım da yoklukta oynanır gibi. Atın çantaya oynanır.
dalmatianpelican dedi: Pek bir olayı yoktur muhtemelen. Oyun sayısı artsın diye alıyor herkes. Genişletmek için tıkla... Yapımcılara üzüldüm . Şaka bir yana oyunun olayı sanırım kameralardan paranormal olayları izlemek gibi. Gameplay videolarına baktım da yoklukta oynanır gibi. Atın çantaya oynanır.