8BitDo Ultimate 2C alınır mı?

Bütçe
1750-2250

iBetaAmo

Çalışkan
8BitDo Ultimate 2C adlı cihazı almayı düşünmekteyim ancak aklıma takılanlar var. Bütçeme tam uygun olan bir ürün ancak şikayetler beni korkutuyor. Bir sürü alternatif var ancak kafam yanmak üzere. F710 adlı cihazımdaki triggerlerin kendi kendine basması sorunu yaşanır mı? Bu fiyat aralığında farklı bir öneriniz var mı? Dongle falan fark etmez PC'de kullanacağım.

Ultimate 2C hakkında ne gibi şikayetler duydunuz hocam? Ben çok fazla alan, kullanan gördüm.

Ergonomik olmadığına dair. Drift sorunu olduguğuna dair. Araştırırsanız bulabilirsiniz hocam.
Drift problemine hiç denk gelmedim. Ergonomi konusunda da kötü yorum görmedim ama ergonomisine alışabilirseniz alınır tarzı yorumlar gördüm hep. Yurtdışından almasaydım Ultimate 2C ya da Gale Hall alacaktım ben de.

Tamamdır sağ olun gale hall alsam 8BitDo Ultimate 2C'dan kötü müdür? 2500'e kadar çıkabilirim.

@Toby Fox hocam 8Bit Do yeni ürün çıkartacak diyorlardı. Şuan Ultimate 2C den daha iyi bir kontrolcü var mı piyasada?

Hocam bütçeniz nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…