8BitDo Ultimate 2C adlı cihazı almayı düşünmekteyim ancak aklıma takılanlar var. Bütçeme tam uygun olan bir ürün ancak şikayetler beni korkutuyor. Bir sürü alternatif var ancak kafam yanmak üzere. F710 adlı cihazımdaki triggerlerin kendi kendine basması sorunu yaşanır mı? Bu fiyat aralığında farklı bir öneriniz var mı? Dongle falan fark etmez PC'de kullanacağım.
Drift problemine hiç denk gelmedim. Ergonomi konusunda da kötü yorum görmedim ama ergonomisine alışabilirseniz alınır tarzı yorumlar gördüm hep. Yurtdışından almasaydım Ultimate 2C ya da Gale Hall alacaktım ben de.
Drift problemine hiç denk gelmedim. Ergonomi konusunda da kötü yorum görmedim ama ergono misine alışabilirseniz alınır tarzı yorumlar gördüm hep. Yurt dışından almasaydım Ultimate 2C ya da gale hall alacaktım ben de.
8BitDo Ultimate 2C adlı cihazı almayı düşünmekteyim ancak aklıma takılanlar var. Bütçeme tam uygun olan bir ürün ancak şikayetler beni korkutuyor. Bir sürü alternatif var ancak kafam yanmak üzere. F710 adlı cihazımdaki triggerlerin kendi kendine basması sorunu yaşanır mı? Bu fiyat aralığında farklı bir öneriniz var mı? Dongle falan fark etmez PC'de kullanacağım.