S Swirls Uzman Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 76 Beğeniler 8 12 Nisan 2025 #1 8BitDo Ultimate 2C adlı kontrolucuyu kullanıyorum ve kontrolcude L4 R4 tuşları var bunları The Last of Us da atamak istiyorum ama atanmıyor algılamıyor nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2025
8BitDo Ultimate 2C adlı kontrolucuyu kullanıyorum ve kontrolcude L4 R4 tuşları var bunları The Last of Us da atamak istiyorum ama atanmıyor algılamıyor nasıl yapabilirim?
shockedblackguy Üstün Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.103 Çözümler 6 Beğeniler 834 12 Nisan 2025 #2 Onlar var olan tuşların yerini değiştirmek için sadece, ek tuş değil. Makro gibi düşün. Mesela R1'i oraya atıyorsun R4 ile de basabiliyorsun.
Onlar var olan tuşların yerini değiştirmek için sadece, ek tuş değil. Makro gibi düşün. Mesela R1'i oraya atıyorsun R4 ile de basabiliyorsun.
Kaandrick Lamar Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 426 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 280 Yer Ankara 12 Nisan 2025 #3 Kendi programından atayabilirsin. Ben elden ring için L4'e B tuşunu atadım, parmaklarım kopmuyor.
shockedblackguy Üstün Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.103 Çözümler 6 Beğeniler 834 12 Nisan 2025 #4 Kaandrick Lamar dedi: Kendi programından atayabilirsin. Ben elden ring için L4'e B tuşunu atadım, parmaklarım kopmuyor. Genişletmek için tıkla... Programı false positive veriyordu. Kol üzerinden ayarlanmıyor mecbur çalıştır demek gerekiyor indirip. @Swirls
Kaandrick Lamar dedi: Kendi programından atayabilirsin. Ben elden ring için L4'e B tuşunu atadım, parmaklarım kopmuyor. Genişletmek için tıkla... Programı false positive veriyordu. Kol üzerinden ayarlanmıyor mecbur çalıştır demek gerekiyor indirip. @Swirls
Kaandrick Lamar Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 426 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 280 Yer Ankara 12 Nisan 2025 #5 Bende Ultimate var, öyle bir sıkıntı yaşamadım. Aynı sürücü çalışıyor mu bilmiyorum ama eve geçince upload edebilirim denemek istersen. Nereden edindiğimi hatırlamıyorum o yüzden upload diyorum
Bende Ultimate var, öyle bir sıkıntı yaşamadım. Aynı sürücü çalışıyor mu bilmiyorum ama eve geçince upload edebilirim denemek istersen. Nereden edindiğimi hatırlamıyorum o yüzden upload diyorum