Elektronik 8Bitdo Ultimate 2C kablosuz kontrolcü 1.200 TL

Tuşlarına basarken gacur gıcır ses geleceğine, tuşlar çökeceğine 1 2 ay acı çekerim kalitelisini kullanırım. Bugüne kadar net 10 15 tane gamepad kullanıp ömrünü tüketmişimdir. Mantıklı olan kalitelisinden alıp kullanmak.

Bunun sorumlusu biraz da alan arkadaşlar hocam, 1200TL'lik bir kol nasıl 2200TL'lik koldan iyi olabilir ki ? Elbette o fiyata Xbox kolundan kalitesiz bir kol alacaksınız.

Monster Pusat Clutch daha iyi.
O kadar değil hocam.

Bunun sorumlusu biraz da alan arkadaşlar hocam, 1200TL'lik bir kol nasıl 2200TL'lik koldan iyi olabilir ki ? Elbette o fiyata Xbox kolundan kalitesiz bir kol alacaksınız.

Forumda bayağıdır konuşuluyor ve övülüyor. Aynı fiyat değilse niye karşılaştırıp duruyorlar onu da anlamak güç

Forumda bayağıdır konuşuluyor ve övülüyor. Aynı fiyat değilse niye karşılaştırıp duruyorlar onu da anlamak güç
Herkesin gamepad konusunda bilgili olduğunu sanmıyorum hocam, böyle çok ürün gördüm Technopat'ta bilgili (?) bir üye iyi diyordu o ürünün önerilme furyası başlıyordu forumda. Sonra alanlar sıkıntı yaşayınca kullanıcıya olabilir gibisinden basit cevaplar geliyordu.
Ben hiçbir ürünün aşırı abartılmaması, eksikleri neyse söylenmesi taraftarıyım. Bu fiyata en iyi ürün bu demek kadar saçma bir şey yok.

@Kaays neden gülücük attınız hocam? Gerçekten Xbox kolundan iyi olduğunu falan düşünmüyorsunuzdur umarım.
Xbox kolunda potansiyometreli analoglar var, her ne olursa olsun drift problemi olacak fi tarihinden kalma bir teknolojiye sahip sırf adı "Xbox" diye o paraları vermem, ya bunu alırım ya da düz Ultimate versiyonunu alırım.

Ha bendeki şanssızlık bu konudaki daha erken çıksa bunu alırdım ne yazık ki ultimate C versiyonunu aldım ancak gayet de memnunum Xbox'ta olmayan bazı özelliklere sahip ayrıca batarya'sı daha uzun gidiyor her ne kadar 480 MAh olsa da. Tabii bluetooth olsa daha çabuk biter ancak bluetooth'ta saçma bir teknoloji 2.4 GHz bağlantı bana daha uzun batarya süresi sunuyorsa niye bluetooh kullanayım ki sözde daha uzak mesafelerde kullanıyorsun, bağlantısı kolay falan. Sırf daha hassas diye potansiyometre kullanan bir ürüne o kadar para vermem Ultimate C'de gayet hassas ölü bölge yok modunda daha da hassaslaşıyor, miss gibi, bu konudaki zaten ayrı seviye, çok başka bir teknoloji kullanıyor, hani Xbox'ın hala yapamadığını .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…