8BitDo Ultimate Wireless +dock 1599TL + kargo!

Makaleler
5
Mükemmel fiyat hem de Amazon aracılığı ile. Alacaklar kaçırmadan alsın.

1720361654879.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke bunu bekleseydim, 8BitDo Ultimate C aldım 6 gün önce. Üstüne az daha koyardım, bunda Hall Effect sensörlü analog var, potansiyometreli olması ister istemez korkutuyor. Neyse geçti artık.

Keşke bunu bekleseydim, 8BitDo Ultimate C aldım 6 gün önce. Üstüne az daha koyardım, bunda Hall Effect sensörlü analog var, potansiyometreli olması ister istemez korkutuyor. Neyse geçti artık.
Bir de moraliniz düzelsin diye söylüyorum. Amazon tarafından kargolanıyor. Amazon tarafından satılmıyor başkası satıyor. Bu da çakma ürün ihtimalinin olduğunu söylüyor.

Satıcı Amazon değil. Ve tuşlar ters. Y, X, B, a olması lazım.

Satıcı zaten Amazon değil. Amazon aracılığı ile yazmışım fark ettiyseniz. Ayrıca Xinput desteği mevcut. Nintendo Switch uyumlu olduğu için öyle.

Keşke bunu bekleseydim, 8BitDo Ultimate C aldım 6 gün önce. Üstüne az daha koyardım, bunda hall effect sensörlü analog var, potansiyometreli olması ister istemez korkutuyor. Neyse geçti artık.

İsterseniz iade edip alın.

Bir de moraliniz düzelsin diye söylüyorum. Amazon tarafından kargolanıyor. Amazon tarafından satılmıyor başkası satıyor. Bu da çakma ürün ihtimalinin olduğunu söylüyor.

Tamamen Amazon güvencesiyle geliyor. Sahte ürün olma şansı mümkün değil. Sahte olsa bile 30 gün iadesi mevcut.

1720365160451.webp

Olabilir aslında normalde bayağı pahalıydı, sanırsam 2.5k TL falandı.
Hocam pek ihtimali yok daha ulaşmadı elime çünkü :). Daha 3-4 gün sürer gelmesi, Türkiye'ye dün ulaştı ancak gümrük işlemleri daha başlamadı, bugün pazar, büyük ihtimal yarın başlar. Çok da önemli değil olan oldu, sorun yaşarsam hall effectli analog takılabiliyor sanırsam, taktırırım. Sorun yaşayacağımı pek zannetmiyorum ama yine korkuyor insan.

Olabilir aslında normalde bayağı pahalıydı, sanırsam 2.5k TL falandı.

Hocam pek ihtimali yok daha ulaşmadı elime çünkü :). Daha 3-4 gün sürer gelmesi, Türkiye'ye dün ulaştı ancak gümrük işlemleri daha başlamadı, bugün pazar, büyük ihtimal yarın başlar. Çok da önemli değil olan oldu, sorun yaşarsam hall effectli analog takılabiliyor sanırsam, taktırırım. Sorun yaşayacağımı pek zannetmiyorum ama yine korkuyor insan.

Hayırlısı olsun o zaman. Hangi siteden almıştınız?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt