michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 16 Mayıs 2026 #11 Unlishimaide dedi: Bağlantı sorunları var deniyor ondan soruyorum pc ile modem arasında sorun olabiliyormuş. Uzatma dongle yok dedi dün birisi. Genişletmek için tıkla... Sinyal çakışması olduğunda her model de bağlantı sorunu yaşayabilirsiniz.
Unlishimaide dedi: Bağlantı sorunları var deniyor ondan soruyorum pc ile modem arasında sorun olabiliyormuş. Uzatma dongle yok dedi dün birisi. Genişletmek için tıkla... Sinyal çakışması olduğunda her model de bağlantı sorunu yaşayabilirsiniz.
Unlishimaide Becerikli Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 456 Beğeniler 222 16 Mayıs 2026 #12 michaelscofield dedi: Sinyal çakışması olduğunda her model de bağlantı sorunu yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Klassegear atk a9 plus seçiyorum. Umarım bu mouse pad algilamama sorunları yaşanmaz. Yaşanırsa lod seviyesi ve atk güncellemeleri ile çözerim diye umuyorum. @michaelscofield
michaelscofield dedi: Sinyal çakışması olduğunda her model de bağlantı sorunu yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Klassegear atk a9 plus seçiyorum. Umarım bu mouse pad algilamama sorunları yaşanmaz. Yaşanırsa lod seviyesi ve atk güncellemeleri ile çözerim diye umuyorum. @michaelscofield