Selamünaleyküm, bana 27 inç 2K monitör lazım. Bütçe 9K. Piyasada Fazeon, Game Booster vs. ürünler var. Siz tavsiye eder misiniz? Veya farklı bir marka tavsiyeniz varsa alabilirim. 150Hz üstü olması yeterlidir.
Selamünaleyküm, bana 27 inç 2K monitör lazım. Bütçe 9K. Piyasada Fazeon, Game Booster vs. ürünler var. Siz tavsiye eder misiniz? Veya farklı bir marka tavsiyeniz varsa alabilirim. 150Hz üstü olması yeterlidir.
Ktc H27E6 önerecektim stoku kalmamış. Ancak Gigabyte M27Q2 paneli şu an bu bütçede diğer monitörle göre daha iyi, forumda en çok önerdiğimiz monitörlerden biri.
En son bütçenizi kaça çıkarabiliyorsunuz? Benim 10-13k arası monitörler hakkında bilgim var, daha alt olanları bilmiyorum, diğer arkadaşlar yardımcı olur.
En son bütçenizi kaça çıkarabiliyorsunuz? Benim 10-13K arası monitörler hakkında bilgim var, daha alt olanları bilmiyorum, diğer arkadaşlar yardımcı olur.