9.500 TL tablet önerisi

Bütçe
9.500 TL

Android olmaması ne kadar etkiler?

Android olmaması ne kadar etkiler?

Hiç hissetmezsiniz yüksek ihtimalle. Ders için kullancaksınız. YouTube falan yine yüklenebiliyor bir şekilde.

2024 cihazını Huawei'nin resmi sitesinden aldım.

Attığınız eski cihaz klavye ve kalemi de yok ayrıca. Kendi sitesinden alırsanız ekstradan 1 sene garantisi de var.

@NightWist, bir insana bütçesini artırmayacağını bilip bilmeden pahalı ürün önermeyelim. Adam vergi indirimli cihaz diyor sen daha pahalı cihaz öneriyorsun. Yapma.

Attığınız eski cihaz klavye ve kalemi de yok ayrıca. Kendi sitesinden alırsanız ekstradan 1 sene garantisi de var.

Klavye ve kalem sonradan alınır hatta diğerinden daha uyguna tutar. Garanti çok sorun değil.

Oyun indirmek istese nasıl olur? Kardeşime alacağım ve illaki oyun indirir sonuçta kardeşimin telefonun iyi bunun özellikleri.

Oyun indirmek istese nasıl olur? Kardeşime alacağım ve illaki oyun indirir sonuçta kardeşimin telefonun iyi bunun özellikleri.

İndirebilir problem yaşamaz.

Adı üstünde öneri. Ben kesinlikle almalı diye bir şey söylemedim. Vergi indiriminin uygulanacağı bile garanti olmayan bir ürünü öneriyorsunuz. Ürünün resmi satıcısı değil. En ufak bir şeyden bile reddedebiliyorlar. Kalem daha ucuza bulunur demişsiniz. 2.5K'dan başlıyor kalemin satış fiyatı. Dediğiniz tableti alsa 7.5K + 2.5K + klavyeli kılıfla aynı fiyata denk gelecek. Yaptığınızın hiçbir mantığı yok. Yapmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Etkilemez Aurora Store ve MicroG ile halledersin.

Bir şey olmaz. Gayet iyi oyunlarda. Ama hileli APK indirirse hilesi çalışmaz.
Hatırlamıyorum hiç HarmonyOS nasıldı Android bazlı mı ki Aurora çalışıyor? Çalışıyorsa neden hileli çalışmaz mesela?

Vatan'dan alırsa vergi indirimli fatura yapıyorlar. Ürünün resmi satıcı olmasına gerek yok? Hem vergi indirimini Huawei'den alsan da işe yaramıyor. Kalem 2.5K, tablet 8K desek toplamda 10.5K'ya hallediyor. Hadi klavye de 3K olsun 13.5K oluyor. Ama sizin önerdiğiniz en az 16-17K'dan başlıyor. Gerek yok.

Hatırlamıyorum hiç HarmonyOS nasıldı Android bazlı mı ki Aurora çalışıyor? Çalışıyorsa neden hileli çalışmaz mesela?

Android hocam. Sadece Google hizmetleri yok. Hileli bende çalışmadı

Çok da problem değil hile çalışmaması APK indirip çalışırsa sorun yok ücretli bir şey ya da Revanced falan indirebilirmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…