Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.355 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.683 27 Kasım 2025 #31 mutlupide dedi: Sağ olun kulaklıklar nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Kulaklık konusunu burada konuşmamız doğru olmaz. Zaten kulaklık konuları hakkında çok bilgim yok maalesef. @Simon yardımcı olur sana.
mutlupide dedi: Sağ olun kulaklıklar nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Kulaklık konusunu burada konuşmamız doğru olmaz. Zaten kulaklık konuları hakkında çok bilgim yok maalesef. @Simon yardımcı olur sana.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.485 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.699 27 Kasım 2025 #32 Aakons dedi: Kulaklık konusunu burada konuşmamız doğru olmaz. Zaten kulaklık konuları hakkında çok bilgim yok maalesef. @Simon yardımcı olur sana. Genişletmek için tıkla... Sorunun ne oldugunu soylerse konu sahibi, evet yardimci olurum.
Aakons dedi: Kulaklık konusunu burada konuşmamız doğru olmaz. Zaten kulaklık konuları hakkında çok bilgim yok maalesef. @Simon yardımcı olur sana. Genişletmek için tıkla... Sorunun ne oldugunu soylerse konu sahibi, evet yardimci olurum.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.355 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.683 27 Kasım 2025 #33 Simon dedi: Sorunun ne oldugunu soylerse konu sahibi, evet yardimci olurum. Genişletmek için tıkla... şu mesajda bana yazmıştı mutlupide dedi: Bunda kulaklığın da adaptörün de Huawei olmasının zorunlu olduğu yazıyor öyle mi? Kulaklık T3 Pro adaptör olarak da M33'ün adaptörünü kullanmayı düşünüyordum. Kalemi de çok pahalı daha ucuzu var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla...
Simon dedi: Sorunun ne oldugunu soylerse konu sahibi, evet yardimci olurum. Genişletmek için tıkla... şu mesajda bana yazmıştı mutlupide dedi: Bunda kulaklığın da adaptörün de Huawei olmasının zorunlu olduğu yazıyor öyle mi? Kulaklık T3 Pro adaptör olarak da M33'ün adaptörünü kullanmayı düşünüyordum. Kalemi de çok pahalı daha ucuzu var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla...
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.485 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.699 27 Kasım 2025 #34 Aakons dedi: şu mesajda bana yazmıştı Genişletmek için tıkla... Kulakligin Huawei olmasi gerekmiyor. İstedigi kulaklikla kullanabilir.
Aakons dedi: şu mesajda bana yazmıştı Genişletmek için tıkla... Kulakligin Huawei olmasi gerekmiyor. İstedigi kulaklikla kullanabilir.