9.500 TL'ye Hepsiburada'dan 2K monitör önerisi

Bütçe
9.500 TL

Denkc

Becerikli
Arkadaşlar selam, 9.500 TL bütçem var. Hepsiburada kredi ile alacağım, Hepsiburada'dan olmak zorunda. 9.500 TL'yi 9.501 TL geçerse vermiyor, 9.500 TL olmak zorunda. Ekstra olarak vade farkı biniyor, o problem değil; sadece ana para 9.500 TL olması yeterli. 280 Hz monitörü satacağım, 3 ölü piksel var. Dell G2524H'yi 5.000'e vermeyi düşünüyorum. Kutusu, faturası, garantisi var ama 3 ölü piksel var. Hepsiburada'dan almıştım onu da, ölü piksel fazla olmadığı için değişim yapmamışlardı. Ekstra olarak geri gönder falan demeyin, uğraşmak istemiyorum. 5.000'e satılır herhalde diye düşünüyorum. Piyasada en az ben 280 Hz monitöre veriyorum, Dell bir de. Ne düşünüyorsunuz? Ek olarak monitör de önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Güzel model ancak bilgin olsun yükseltme ayarı yok bu modelde. Bir de masaüstü aparatı alman gerekebilir, F80 North Bayou gibi ama özellikleri güzel dediğin gibi.

Şahsen ben bunu alırdım ama,

Son düzenleyen: Moderatör:

Yüksetlme modeli derken apart gerektirmez ya kullanırım masamda, neden ki? O attığınız resmi satıcıdan değil ve resmi satıcı olmadığı için almam hocam ya. ASUS'un panelleri çok güzel, ne düşünüyorsunuz?

Hocam, VA panel istemiyorsanız bence ASUS TUF modelini seçin.

https://app.hb.biz/OtQT7wQbTexg hocam belki kupon falan denk gelir diye ben de bunu buraya bırakayım, fiyatına göre güzel monitör.

Hocam yukarıda ASUS monitör attım, onu alacağım. İncelemelerini bulamadım ve attığınız monitör resmi satıcıdan değil.

Hocam, VA panel istemiyorsanız bence ASUS TUF modelini seçin.

Yok hocam, ASUS TUF'ı seçeceğim ama YouTube'da inceleme videolarını göremedim. Ne düşünüyorsunuz o monitör hakkında?

Hocam güzel monitör, zaten beğenmezseniz kutusuna vs. zarar vermediğiniz sürece Hepsiburada iade kabul ediyor. Birkaç ay önce ASUS ROG OLED monitör almıştım, 4 gün kullanıp iade ettim. Sadece cihaza ve kutuya zarar vermeyin yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…