Hocam güzel monitör, zaten beğenmezseniz kutusuna vs. zarar vermediğiniz sürece Hepsiburada iade kabul ediyor. Birkaç ay önce ASUS ROG OLED monitör almıştım, 4 gün kullanıp iade ettim. Sadece cihaza ve kutuya zarar vermeyin yeterli.
ASUS TUF Gaming VG27AQE5A. Peki hiçbir incelemesini göremedim, neden hocam? Bu monitör yeni mi çıktı? Yani video çeken olur illaki diye düşünüyordum ama yok.
Evet incelemesi yok fakat ASUS'ta sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben de yakın zamanda bu modeli almayı planlıyorum, pişman olmayacağımız bir monitör bence.
Yüksetlme modeli derken apart gerektirmez ya kullanırım masamda, neden ki? O attığınız resmi satıcıdan değil ve resmi satıcı olmadığı için almam hocam ya. ASUS'un panelleri çok güzel, ne düşünüyorsunuz?
Yükseklik ayarı sorun olmaz ise, yukarı aşağı olarak attığın ilk model güzel, benim attığım yenilenmiş bir modelmiş ona bulaşma, kusura bakma görmemişim
Yükseklik ayarı sorun olmaz ise, yukarı aşağı olarak attığın ilk model güzel, benim attığım yenilenmiş bir modelmiş ona bulaşma, kusura bakma görmemişim
Yok hocam yükseklik ayarı sorun olmaz ya yukarı aşağı kullanırım en son problem olacak şey sadece kafama takılan hiçbir videosunu göremedim acaba özellikleri vadettiği gibi mi?
ASUS TUF gaming VG27AQE5a. Peki hiçbir incelemesini göremedim, neden hocam? Bu monitör yeni mi çıktı? Yani video çeken olur illaki diye düşünüyordum ama yok.
Evet hocam, yeni çıktı. Çok incelemesi vs. görmemeniz tamamen markanın satış stratejisi ve anlaşmaları. Genelde piyasada çok incelemesi olan ürünler, markanın ürünü satması için YouTube'daki kanallara reklam vermesi oluyor. Kağıt üstünde güzel bir monitör alıp deneyin; beğenmezseniz iade şartlarına uyarak iade edersiniz.
Evet hocam, yeni çıktı. Çok incelemesi vs. görmemeniz tamamen markanın satış stratejisi ve anlaşmaları. Genelde piyasada çok incelemesi olan ürünler, markanın ürünü satması için YouTube'daki kanallara reklam vermesi oluyor. Kağıt üstünde güzel bir monitör alıp deneyin; beğenmezseniz iade şartlarına uyarak iade edersiniz.
Peki son sorum; hocam benim elimde 280 Hz Dell monitör var. 3 tane ölü pikselli, garantisi devam ediyor, 1,5 senelik cihaz; kutusu faturası var. 5.000'e satılır mı?
Peki son sorum; hocam benim elimde 280 Hz Dell monitör var. 3 tane ölü pikselli, garantisi devam ediyor, 1,5 senelik cihaz; kutusu faturası var. 5.000'e satılır mı?
Yok hocam yükseklik ayarı sorun olmaz ya yukarı aşağı kullanırım en son problem olacak şey sadece kafama takılan hiçbir videosunu göremedim acaba özellikleri vadettiği gibi mi?
F80 alırsın bir tane ya ileride rahatsız olursan. YouTube'da benzer modellerin incelemeleri var ama birebir aynısı yok dediğin gibi. Sanırım gerek duymamışlar, çok model olduğu için daha üst modelleri incelememişler ama arkadaşının dediği gibi resmi satıcıdan alacağınız için kutuya zarar vermeyin; iade edersiniz bir sorun ile karşılaşırsanız.