9.500 TL'ye Hepsiburada'dan 2K monitör önerisi

Bütçe
9.500 TL

ASUS TUF Gaming VG27AQE5A. Peki hiçbir incelemesini göremedim, neden hocam? Bu monitör yeni mi çıktı? Yani video çeken olur illaki diye düşünüyordum ama yok.

100 TL kupon vs. bulabilirseniz buna bakabilirsiniz.

Ek olarak bu var.

Evet incelemesi yok fakat ASUS'ta sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben de yakın zamanda bu modeli almayı planlıyorum, pişman olmayacağımız bir monitör bence.

Yükseklik ayarı sorun olmaz ise, yukarı aşağı olarak attığın ilk model güzel, benim attığım yenilenmiş bir modelmiş ona bulaşma, kusura bakma görmemişim

@Arantheim, yenilenmis monitor oneriyorsunuz. Yenilenmis monitor olmasi basli basina almamak icin sebep.

Aaaaaa görmemişim onu doğru pardon

Yok hocam yükseklik ayarı sorun olmaz ya yukarı aşağı kullanırım en son problem olacak şey sadece kafama takılan hiçbir videosunu göremedim acaba özellikleri vadettiği gibi mi?

ASUS TUF gaming VG27AQE5a. Peki hiçbir incelemesini göremedim, neden hocam? Bu monitör yeni mi çıktı? Yani video çeken olur illaki diye düşünüyordum ama yok.

Evet hocam, yeni çıktı. Çok incelemesi vs. görmemeniz tamamen markanın satış stratejisi ve anlaşmaları. Genelde piyasada çok incelemesi olan ürünler, markanın ürünü satması için YouTube'daki kanallara reklam vermesi oluyor. Kağıt üstünde güzel bir monitör alıp deneyin; beğenmezseniz iade şartlarına uyarak iade edersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Peki son sorum; hocam benim elimde 280 Hz Dell monitör var. 3 tane ölü pikselli, garantisi devam ediyor, 1,5 senelik cihaz; kutusu faturası var. 5.000'e satılır mı?

Peki son sorum; hocam benim elimde 280 Hz Dell monitör var. 3 tane ölü pikselli, garantisi devam ediyor, 1,5 senelik cihaz; kutusu faturası var. 5.000'e satılır mı?
Model nedir hocam?

Yok hocam yükseklik ayarı sorun olmaz ya yukarı aşağı kullanırım en son problem olacak şey sadece kafama takılan hiçbir videosunu göremedim acaba özellikleri vadettiği gibi mi?

F80 alırsın bir tane ya ileride rahatsız olursan. YouTube'da benzer modellerin incelemeleri var ama birebir aynısı yok dediğin gibi. Sanırım gerek duymamışlar, çok model olduğu için daha üst modelleri incelememişler ama arkadaşının dediği gibi resmi satıcıdan alacağınız için kutuya zarar vermeyin; iade edersiniz bir sorun ile karşılaşırsanız.

İngilizce olarak buldum, sadece 1 tane

5000'e gider hocam, 3 ölü piksel çok büyük bir sorun değil.

5000'e gider hocam 3 ölü piksel çok büyük bir sorun değil
Yeni aldığınız monitörde de ölü piksel, ışık sızması gibi testleri yapmayı unutmayın.

5000'e gider hocam 3 ölü piksel çok büyük bir sorun değil

Yeni aldığınız monitörde de ölü piksel ışık sızması gibi testleri yapmayı unutmayın
Kutu, fatura mevcut değil mi? Garantisi vardır zaten 5-6 ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…