Öyle yapacağım zaten. Çıkarsa direkt değişim yapar zaten resmi satıcı olduğu için, ondan resmi satıcıdan almaya özen gösteriyorum, şimdiden teşekkürler. RTX 4070 ile 2K'de güzel performans alırım.
Öyle yapacağım zaten. Çıkarsa direk değişim yapar zaten resmi satıcı olduğu için ondan resmi satıcıdan almaya özen gösteriyorum, şimdiden teşekkürler. RTX 4070 ile 2k da güzel performans alırım.
Öyle yapacağım zaten. Çıkarsa direk değişim yapar zaten resmi satıcı olduğu için ondan resmi satıcıdan almaya özen gösteriyorum, şimdiden teşekkürler. RTX 4070 ile 2K da güzel performans alırım.
Öyle yapacağım zaten. Çıkarsa direkt değişim yapar zaten resmi satıcı olduğu için, ondan resmi satıcıdan almaya özen gösteriyorum, şimdiden teşekkürler. RTX 4070 ile 2KDE güzel performans alırım.
Resmi satıcı değil, ve daha önce o monitörü o satıcıdan alan olmamış. Outlet ürün diyor.
Ben aldım 1 adet ölü piksel çıktı ben hiç uğraşmak istemiyorum iade ile falan yani ben öbür monitör de 3 ölü pikselli kullanıyorum hiç dikkatimi çekmiyor artarsa gönderirim.
Resmi satıcı değil, ve daha önce o monitörü o satıcıdan alan olmamış. Outlet ürün diyor.
Ben aldım 1 adet ölü piksel çıktı ben hiç uğraşmak istemiyorum iade ile falan yani ben öbür monitör de 3 ölü pikselli kullanıyorum hiç dikkatimi çekmiyor artarsa gönderirim.