9.500 TL'ye kadar telefon önerisi

Bütçe
9.500 TL'ye kadar

O ürün güzel alabilirsin. Vergi indirimini boş verirsen A16 ya da A17 daha iyi olur.
Vergi indiriminden faydalanmakta zor burada. Ben tabletim için yaptım, olmadı. Kaç ay oldu ses yok.

@MeReKGs67, tercihiniz nedir?

Son düzenleme:
O ürün güzel alabilirsin. Vergi indirimini boş verirsen A16 ya da A17 daha iyi olur.
Vergi indiriminden faydalanmakta zor burada. Ben tabletim için yaptım, olmadı. Kaç ay oldu ses yok.

@MeReKGs67, tercihiniz nedir?
karar veremedim daha. Bu vergi indirimi herkese çıkıyor diye biliyordum şartları ne onun?

Karar veremedim daha. Bu vergi indirimi herkese çıkıyor diye biliyordum şartları ne onun?

Herkese çıkıyor ama şartları ise hatırladığım kadarıyla öğrencinin adına faturalı olmalı, kendi banka/kredi kartından alınmalı ve kendine ait telefon numarası olmalı diye biliyorum. Bu telefon için.

Bu tarz alabilirsin ve kendi üzerine faturalı olacak imei yazıcak faturada gibi şartlar var.

Yok ki bu fiyata.

Bunu almayı düşünüyorum.

Gemini ile de istişare ettim https://gemini.google.com/share/905b736089fe

UFC 3.1 ve 5G var.

Evet UFS 3.1 var ama o cihazdaki SoC'teki sınırlamalar nedeniyle okuma hızı UFS 2.2 dolaylarında geziyor.

Ek olarak ZTE cihazlar kutudan çıktığı sürümde kalırlar, yazılımsal destek anlamında en kötü markalardan biridir. Bahsettiğiniz model de Android 13 sürümünü kullanıyor. Android 16'yı kullandığımız günümüzde sırf vergi indirimi için 3 sene öncesinin sürümünü kullanmak mantıklı değil.

Peki tavsiyeniz nedir bu fiyatta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…