9.800 TL'ye MAG 275CQRF QD E2 monitör alınır mı?

G274QPF-QD ile farkı ne hocam alternatif olarak o tercih edilir mi?

MAG biraz daha iyi kontrast oranı, daha yüksek maksimum parlaklık parlaklık, biraz daha iyi renk gamutu, daha iyi piksel OverDrive optimizasyonu, daha iyi görüş açıları gibi artıları var. Ayrıca tek bir OverDrive modunda bile iyi performans gösterebiliyor. G274QPF qd ise 120Hz'nin altında Fast yerine normal olarak kullanmalısınız, yoksa çok fazla overshoot oluyor. Segment farkı var kısaca.

Kisacasi alinir mi

275CQRF QD E2?​

Alıp denicem 1 ay iade sürem var amazonda
Amazon ise alınabilir, evet. Demek istediğim monitörün bozuk geleceği değil, sağlam gelir zaten. Ama monitörün renklerdeki başarısı, kontrast değeri ve parlaklığı falan muamma.

Gözle ölçmek o kadar kolay iş değil. Gözüme hoş gelip gelmediğini görsem yeter diyorsan olabilir.

Kisacasi alınır mı?

275cqrf qd e2?​

Ghosting performansı iyi, alan bir kullanıcıdan ghosting testini görmüştüm. Renk gamutu, kontrast oranı ve parlaklık ölçümü yok. Ama VA olduğu için kontrast oranının düşük olması imkansıza yakın. Kaldı ki 5000:1 girmiş MSI. Bayağı yüksek yani. En kötü 4000:1 çıkar. Renk gamutu olarak da MSI'ın quantum dot arka aydınlatma kullanan monitörlerinde kötü renk gamutu çıkan bir model görmedim daha. Tek sorun parlaklık olabilir. E2 olmayan versiyonun incelemesi var ve ölçüm değerleri iyi. E2 olan MSI'ın söylediğine göre kağıtüstünde daha iyi bir monitör. Renk gamutu ve kontrastı daha yüksek girmiş çünkü. Tek sorun yine 300CD belirtmiş. Eski versiyon 250nit civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Onun dışında eksisi yoktu. Şahsen öneririm. Kötü olacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…