Stop lambası direkt bataryaya bağlı. Bence tamamen içine az biraz su kaçtığından kısa devre yapıyor. Motor tuşuna basınca anlık yanıyor, sürüş esnasında kontağı kapatana kadar da sönmüyor. Çamurda sürmeden önce böyle değildi. Sadece frene basınca ya da farları açınca yanardı. Şimdi de sönmüyor.

Zinciri yagladiniz mi? Ne gibi sıkıntılar var?

Hayır. Zincir derken aslında direkt o alt takımı kastetmiştim aktarıcı göbek vites falan. Zincir tek başına düz yolda giderken sanırım yağlanmadığından fışır fışır ses çıkarıyor. Mekanizmayla ilgili sorunlardan ise bahsettim:

3. viteste sürekli tıkırtıların gelmesi, 1. vitese kesinlikle geçmemesi, son vitese çok geç geçmesi gibi gibi şeyler yaşadım. Birkaç ay kullandıktan sonra da daha birkaç gün önce vites kolunu 1. vitesin ötesine getirdiğim zaman ise zincir atmaya başladı.

Hayır.

Balatalar eridikce alyan yardimi ile balatalari siktiniz mi?

Pek anlamıyorum. Babam bir şeyleri sıkmıştı ama balataları mı sıktı yoksa frenin başka parçasını mı bilmiyorum.

Hayır.

Bantın altındaki mekanizmanın içindeki plastik diş kırıldı. Açılmasın diye bu şekilde kullanıyorum. Plastik kelepçeyi deneyeceğim.

20250116-181233.webp

Kim arazi bisikelti diye pazarladi?

Satici. Ayrıca bu tip bisikletlerin yol bisikleti olduğunu pek düşünmüyorum ben. Kalın tekerler dağ bayırda daha iyi sürüş için kullanılmıyor mu?

1737052018770.webp

1737052027639.webp

1737052036980.webp

Son düzenleme: