9. Nesil Siyah Xbox Gamepad hangi siteden alınmalı?

Hayırlı olsun, Amazon'dan almanız daha iyi olur bazen yeşil renginin fiyatı diğerlerinden daha ucuz olabiliyor.

Ayrıca belirteyim, PC'de kullanacaksanız bilgisayarda Bluetooth veya Xbox alıcısı olması gerekiyor.

Nethouse resmi satıcısı, Amazon'dan alabilirsiniz.

Kablosuz olarak kullanacaksanız şu alıcıyı öneririm. Kendim de bu alıcıyı kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.

Ayrıca şarjlı pil olarak da GP siyah pillerini ve şarj cihazını öneririm.

Şarj cihazı olarak bende eski modeli var. Aralarındaki farkı bilmiyorum. Pil olarak hem bu paket, görsel olarak yenilenen hem de eski grimsi pillerden var. Şimdilik eski pilleri dönüşümlü kullanıyorum, MAh 2600-3200 gibi pillere göre düşük olsa da bu siyah pil daha çok doldur, boşalta izin veriyor. Yani daha uzun ömürlü. Piller de uzun oyun saatlerinde yetiyor. Net bir saat söylemem, ama dönüşümlü kullanacağınızdan gayet yeterli olacaktır.

Xbox donaltılarda güncelleme var mı diye bakarken aklıma geldi. Gamepad'i donaltılar uygulamasına kablo ile bağlayıp güncellemeyi de unutmayın. Yeni güncellemeleri bildirim ile belirtmiyor. Ayda 1 kablo ile bağlayıp kontrol edersiniz.

Son düzenleme:
Amazon en iyisi, zaten oradan almışsınız hayırlı olsun.
Teşekkürler.
Hayırlı olsun, Amazon'dan almanız daha iyi olur bazen yeşil renginin fiyatı diğerlerinden daha ucuz olabiliyor.

Ayrıca belirteyim, PC'de kullanacaksanız bilgisayarda Bluetooth veya Xbox alıcısı olması gerekiyor.
Yeşil rengi şu an için daha pahalı. UB500 adaptöre sahibim, teşekkür ederim.
BT alıcısına sahibim. Ayrıca Duracell şarj edilebilir piller ve standı da mevcut. Bir de Xbox kablosu gelmiyorsa nasıl bağlayabilirim? Teşekkür ederim.

Kablo girişi Type-C, Type-C ile bilgisayara bağlayacağınız bir kablo yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…