9. sınıf için YouTube kanalı önerisi

470

Uzman
Makaleler
2
Selam, bana acaba 9. sınıf YouTube kanalı önerebilir misiniz?

Edebiyat için şu anda Türkçenin Matematiği dinliyorum ve gerçekten çok güzel anlatıyor. Ona tarz olabilir. Onun dışında da olur.

Selam, bana acaba 9. sınıf YouTube kanalı önerebilir misiniz?

Edebiyat için şu anda Türkçenin Matematiği dinliyorum ve gerçekten çok güzel anlatıyor. Ona tarz olabilir. Onun dışında da olur.
Hangi dersler için Youtube kanalı istiyorsun? Matematik için şaşmaz Rehber Matematik izleyeceksin.

Matematik için önerim, partikül matematik kanalı. Güzel anlatımı bir yana dursun, rahatlatması ve motive etmesi bir ayrı güzel.

İfadeler: 470
Tüm dersler olsun mümkünse @Emre Human, @Heitaus
Fizik için VIP Fizik öneririm güzel kanal.
Matematik için dediğim gibi Rehber Matematik fazlasıyla iş görür.
Kimya için Hocalara Geldik olabilir konuyu iyi kavratıyor.
Biyoloji için Biyosem öneririm.
Coğrafya için Coğrafyanın Kodları var şahsen izliyorum gayet memnunum.
Tarih için Youtube kanalına pek gerek yok ders kitabı yeterince iş görüyor ancak ben izlemek istiyorum dersen Sosyal Kale öneririm beğenmezsen son çare Tonguç a bak.
Edebiyat için video izlemene gerek yok neredeyse konu yok zaten. Paragraf çöz, kitap oku fazla fazla yeterli olur.

İfadeler: 470

Teşekkürler.

Sadece bir ekleme yapalım; rehber matematik, eğer çok fazla laylaylom sevmiyorsanız size sıkıcı gelebilir. İzlediğimde konudan uzaklaşmış hissediyorum kendimi ben ama Herkes'in düşüncesi farklı o yüzden buna dikkat et derim. Seni konudan uzaklaştırıyorsa ve anlatımı kötü geliyorsa, "şaşmaz rehber matematik izleyeceksin" mantığı da kalkar. Listeyi yapan hocamın eline sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…