• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

90.000-150.000 TL'ye CS2 ağırlıklı FPS oyunları için hazır sistem önerisi

Bütçe
90.000-150.000

schizophrene

Çalışkan
Daha önceden bir konu daha açmıştım. Bu kez hazır sistem almak istiyorum. Elimdeki parayı harcadım, taksitle almak zorundayım ve parçalarla uğraşacak durumda hiç değilim. İşten geldiğimde bilgisayar başında genel olarak CS oynuyorum birkaç saat ise Valorant takılıyorum. Hikayeli oyunlar oynayan biri hiç değilim belki çok ileride olabilme ihtimali olabilir. İşlemci olarak kafamda AMD Ryzen 7 9800X3D var değiştirmem gerekiyorsa değiştirebiliriz. Bütçe konusunda en fazla 150kya çıkabilirim fazlası beni üzebilir. Teşekkürler ederim.

E-spor oyunları için 90-150 sistem abartı ikinci el bir sistem (görece eski) dahi 400 500 fpsleri yakalıyabilir. Kalan paraya motor bile alırsın yani

İlla paraya kıyacaksam ve sadece e-spor ve birkaç AAA oyun oynayacaksam şayet varlığım da varsa en azından işimi görecek el konsollarına yönelirdim. En azından her yerde oyun oynarım profesyonel amaçlı kullanabilirim. Verimlilik oyun bir arada olur. (Legion GO Steam Deck gibi) yine de para artıyor. Öyle fazla bütçen var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…