90.000-150.000 TL'ye CS2 ağırlıklı FPS oyunları için hazır sistem önerisi

Bütçe
90.000-150.000

Güzel monitörmüş 360Hz yeter mi acaba hocam çok mu düşünüyorum fazla mı kurcalıyorum.

Elimde halihazırda 240Hz olunca düşünmemek elde değil hocam
Buna sizin karar vermeniz lazım. Eğer 240Hz bana yeter derseniz kalın ama yok ben tryhard oynayacağım hergün her saat rank kasacağım derseniz dediğim monitörü alabilirsiniz hem fiyatıda bence gayet iyi.

İşlemci AMD GPU fark etmez hocam
Bulduğum sistem bu. Çok güzel bir sistem. FPS Calculator'a sorduğumda ise en yüksek ayarlarda 400 FPS diyor. Bence alınır.

Dosya Ekleri

• 1756082189434.webp
    271,3 KB · Görüntüleme: 38

240Hz bana yetmez hocam, yüksek ihtimalle dediğiniz monitöre kayacağım. Şu FPS calculatorler şimdiye kadar bana hiç güven vermedi. İşlemci olarak özellikle X3D'li olanları tercih edeceğim. Rekabetçi oyunlarda çok fark var mış birkaç yerden duymuştum.

Bu nasıl hocam?

Şunada bakın derim. 5070 Tİ var. İşlemci'de çok iyi. Ama size tavsiyem, eğer bu sistemi alacaksanız o hava soğutma yerine başka bir hava soğutma alın mesela alttakini.

Son düzenleme:

İnceledim dediğiniz gibi 5070 Ti'li sistemin seçeneklerindeki fanları çok kötü ayrı alıp takmak gerekiyor muhtemelen.

Aralarında en beğendiğim bu olabilir hocam. Birkaç dokunuşla güzel bir şeyler çıktı ortaya, hem taksit de yapılabiliyor. Yarın daha bir detayına ineceğim. Hocam kendinize iyi bakın uyumam gerek sabah iş var. İyi geceler dilerim.

İyi geceler hocam. Her zaman burdayım unutmayın bir sorunuz olursa ben ve ya diğer kullanıcılar yardım eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…