9800X3D'li bir sistem toplamak istiyorum yardımlarınızı beklerim. Sadece oyun için bildiğiniz hazır sistem varsa onlara da bakabilirim. Hiçbir şey bilmiyorum parçalar konusunda. 5080 veya 5070Ti gibi ileride yükseltebileceğim ve uzun yıllar kullanabileceğim bir sistem istiyorum. Full ayarda oynandığında sorunsuz oynayabileceğim bir sistem istiyorum. Birde toplama konusunda bir bilgim yok. Kime birleştireceğimi henüz bilmiyorum. Hala ekran falan almadım önce kasa kesinleşsin istiyorum. Sonra diğer ekipmanları alacağım. Bütçe 90/95.
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.950,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu iki sistemin parçaları sizce nasıl eger toplama alırsam bunları birlestirecek biri yok henüz,hazır olsun 3-5 bin fazla olsun diyorum uğrasmamak için eğer bu durumda olsaydınız hangisini seçerdiniz
RX 9070 hakkında ne düşünüyorsun hiçbir bilgim yok bu ekran kartı ile sadece tüm oyunları sorunsuz şekilde oynamak istiyorum klasik oyunları oynuyorum CoD, LoL, GTA, Rainbow, Valorant, veya yeni çıkacaklar oyunlar falan uzun zamandır oyun oynamadığım için henüz ne yapacağımı bilmiyorum