Tulpar'a o para verilmez, cihazın aynısı bende de var ancak bu paralar yazık günah o laptopa. Bu fiyatlara Omen/Acer 5070Ti cihaz düşüyordu ancak bu vakitten sonra hal ne olur bilinmez. İhtiyacınız varsa ivedilikle bir cihaz bulun. Almışken de bütçeyi esnetip kesinlikle 32GB bellekli bir cihaz alın. Zamlar yolda, son fırsatlar.
Tulpar'a o para verilmez, cihazın aynısı bende de var ancak bu paralar yazık günah o laptopa. Bu fiyatlara Omen/Acer 5070 Ti cihaz düşüyordu ancak bu vakitten sonra hal ne olur bilinmez. İhtiyacınız varsa ivedilikle bir cihaz bulun. Almışken de bütçeyi esnetip kesinlikle 32 GB bellekli bir cihaz alın. Zamlar yolda, son fırsatlar.
Tulpar'a o para verilmez, cihazın aynısı bende de var ancak bu paralar yazık günah o laptopa. Bu fiyatlara Omen/Acer 5070 Ti cihaz düşüyordu ancak bu vakitten sonra hal ne olur bilinmez. İhtiyacınız varsa ivedilikle bir cihaz bulun. Almışken de bütçeyi esnetip kesinlikle 32 GB bellekli bir cihaz alın. Zamlar yolda, son fırsatlar.
Acer Nitro 18 AI AN18-61 modeli yakın zamanda yine Hepsiburada stoklarına geldi fakat aynı gün tükendi. Takip etmenizi tavsiye ederim. 84 bin TL'ye satılıyor. Şimdilik tabii. RAM upgrade ederseniz uzun yıllar kullanacağınızı düşünüyorum. Zira 2K oyunlarda işlemci sıcaklığı 72 dereceleri geçmiyor. İşlemci çok verimli çalışıyor. Ve bu model Acer'ın Nitro V modelleriyle karıştırılmamalı. Bu modelde işlemci sıvı metal ile soğutuluyor. Malzeme kalitesi, panel kalitesi, soğutma kalitesi çok daha iyi.
@Hasantks, Selamlar. 130.000TL Tulpar almayı bir kenara bıraktım, hiç bir şekilde Monster alınmamalı. Lenovo Legion cihaz güzel, alınabilir ancak VRAM konusunda üzecektir ayrıca garanti servisleri de problemli. HP Omen cihazı direkt eleyin; BIOS'ları, Kontrol yazılımları ve garanti servisleri problemli.
Buradan HP ve Lenovo teknik servisiyle alakalı şikayetleri okuyabilirsiniz (aynı servis HP, Lenovo, Dell).
Soğutma olarak üzeceğini sanmıyorum. Boyutundan kaynaklı hava kanalları, soğutma boruları uzuyor. Bu da soğutmaya artı katıyor.
Onun dışında, GameGaraj X7T önerebilirim. Tabii ki Lenovo Legion kadar kaliteli olmayacaktır, yine de listeye eklemeyi gerek görüyorum ki seçenekleriniz artsın. Garanti servisleri aktif Türkiye'de bulunan en iyi servis.
@Hasantks, Selamlar. 130.000TL Tulpar almayı bir kenara bıraktım, hiç bir şekilde Monster alınmamalı. Lenovo Legion cihaz güzel, alınabilir ancak VRAM konusunda üzecektir ayrıca garanti servisleri de problemli. HP Omen cihazı direkt eleyin; BIOS'ları, Kontrol yazılımları ve garanti servisleri problemli.
Buradan HP ve Lenovo teknik servisiyle alakalı şikayetleri okuyabilirsiniz (aynı servis HP, Lenovo, Dell).
Soğutma olarak üzeceğini sanmıyorum. Boyutundan kaynaklı hava kanalları, soğutma boruları uzuyor. Bu da soğutmaya artı katıyor.
Onun dışında, GameGaraj X7T önerebilirim. Tabii ki Lenovo Legion kadar kaliteli olmayacaktır, yine de listeye eklemeyi gerek görüyorum ki seçenekleriniz artsın. Garanti servisleri aktif Türkiye'de bulunan en iyi servis.
Biraz marka takıntım olduğu için Acer, Game Garaj tarzı markalara çok sıcak bakmıyorum çünkü HP, Lenovo, MSI, Asus bakılınca kendini kanıtlamış markalar; uzun yıllar boyunca üst orta sınıf olarak bir noktaya gelmişler. Acer de köklü bir marka fakat Acer'e karşı çok sıcak bakmıyorum, bana kalitesiz Çin ürünü gibi geliyor.
Ondan dolayı bu markalarda 100K'yı aşmayan en iyi PC'yi arıyorum.