Tamamdır PSU'yu @michaelscofield 'in dediği ile değiştiriyorum. SSD profesyonel kullanım olmayacak ama Samsung 990 Pro 6909 TL. Aşağıdaki Gen5 SSD'ler daha ucuza denk geliyor. SSD konusunda nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Tamamdır PSU'yu @michaelscofield 'in dediği ile değiştiriyorum. SSD profesyonel kullanım olmayacak ama Samsung 990 Pro 6909 TL. Aşağıdaki Gen5 SSD'ler daha ucuza denk geliyor. SSD konusunda nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Arkadaşlar donanımlarda değişikliğe gitme kararı aldım. Bu kararı alma sebebim ise anakart , ekran kartı ve SSD'nin satıcıları Dey elektronik. Bu firma hakkında kargolama ve fatura konularında sorun yaşayanlar olmuş. Bu durumda beni endişelendirdi açıkçası. O yüzden bu donanımları aşağıdakilerle değiştirmeyi düşünüyorum. Gerekirse fiyat farkı ekleyeyim ama sorun çıkmasın. Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler? Gigabyte ekran kartı ve MSI anakart alınır mı? Gigabyte yerine Sapphire ekran kartı da alabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum ama ekran kartını taksitle alacağım için Amazon'dan almam gerekiyor.