talongod Üstün Menteşe Ustası Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.186 Makaleler 5 Çözümler 25 Beğeniler 3.766 Yer Atlanta 2 Eylül 2025 #11 pwner dedi: Teşekkür ettim. MSI tercihim oldu. 32x2 RAM tavsiyeniz nedir peki? Kısa bir süre sonra cihaza uyumlu olan RAM'leri alıp monte etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda aklımda bir RAM yok, olanın da fiyatı sizin bütçeniz de mi bilemiyorum. Günü geldiğinde konusunu açarsınız, yardımcı oluruz.
pwner dedi: Teşekkür ettim. MSI tercihim oldu. 32x2 RAM tavsiyeniz nedir peki? Kısa bir süre sonra cihaza uyumlu olan RAM'leri alıp monte etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda aklımda bir RAM yok, olanın da fiyatı sizin bütçeniz de mi bilemiyorum. Günü geldiğinde konusunu açarsınız, yardımcı oluruz.
KS KS P pwner Uzman Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 88 Beğeniler 36 3 Eylül 2025 #12 talongod dedi: Hocam şu anda aklımda bir RAM yok, olanın da fiyatı sizin bütçeniz de mi bilemiyorum. Günü geldiğinde konusunu açarsınız, yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... konuyu açacağım. Bütçe sorunu yok.
talongod dedi: Hocam şu anda aklımda bir RAM yok, olanın da fiyatı sizin bütçeniz de mi bilemiyorum. Günü geldiğinde konusunu açarsınız, yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... konuyu açacağım. Bütçe sorunu yok.