90 derece CPU güç kablosu nereden bulabilirim?

ThePrestige 12

Çalışkan
90 derece CPU güç kablosu lazım bana, kaliteli 8 pin ama nereden bulabilirim bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Siz bulursanız link atmak gibi. Genellikle yurt dışında satılıyor, Türkiye'de bulmam lazım, malum gümrükten geçmez. Alırsam ve kaliteye güvenmem gerek, sıvı soğutma'nın altında kalacağı için 90 derece bağlantı yapmam lazım.

Üretim yapmadan yurt dışına alışverişi kapatırlarsa olacağı buydu zaten de bulacağını sanmıyorum. Türkiye de yapabileceğin en iyi senaryo ya başı 3D baskı alıp plastiğini sökerek kendin 90 derece hale getireceksin ya da anakartın arkasından o pinlere lehim yaparak ön tarafta kablo görüntüsünü tamamen gizleyeceksin. Soketli istersen soket lehimleyenlerde var.

Ülkede ürün yok, bir şey lazım oluyor, 40 dereden su getirip bulamıyoruz. Tam buldum diyorum, yok, Amerika'da falan gümrük vs. ile mi uğraşacağım 200-300 TL'lik parça için

Tr de ben bulamadım bulabilen varsa link atar ise sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…