900 TL bütçe ile ANC destekli kulaklık önerisi

Bütçe
900 TL

Astro.PR

Çalışkan
Merhaba,

900 TL bütçem var ve ANC destekli, kulak içi bir kulaklık arıyorum. Kulaklığı genellikle sesli görüşme yapmak ve spor salonunda kullanmak için alacağım. Ek olarak, hem Android hem de iOS için mobil uygulaması olması benim için daha iyi olur.

Şimdiden teşekkür ederim.

Anladım teşekkür ederim şimdi N11 üzerinden sipariş ettim ama N11'in sitesinde fotoğraflara bakarken ANC konusunda engeleyebildiği ses DB'si 35 civarı olarak görülüyor başka sitelerden model baktığımda ise başka marka, modelerin daha yüksek dB seviyesini gördüm kulaklıkta ANC konusunda dB o kadar önemli mi ya da sadece sayıdan mı ibaret ona göre diğer modelerede yönelebilirim.

Ayni modeller olmasa da ben bu butcedeki kulakliklarin buyuk cogunlugunu denedim Spigen haric. Soundpeats, ANC'yi QCY'den daha iyi yapiyor. Ayrica QCY'nin servisi iyi degil ve QCY kulakliklar kolay bozuluyor. O nedenle onermedim. Bu butcede cok bir sey yok zaten. Anker var bir de ancak onda da ANC yok ve bu yuzden mantikli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…