900 TL'ye fingertip tutuş için mouse önerisi

Bütçe
900 TL

mutlupide

Başarılı
Makaleler
1
Şu anda G102 kullanıyorum ve tekrar bunu alırdım. Aslında şekli epey iyi, tam elime göre ama kronik sorunluymuş. Bendeki de bozuk zaten; orta ve yan tuşlar bazen basmıyor, bazen çift basıyor. Siz ne önerirsiniz? Fingertip şeklinde tutuyorum.

G102'den önce Cobra kullanıyordum ve onun tuşlarının geniş ve sivri olması hoşuma gitmedi pek, yüzük parmağımı rahatsız ediyordu. Vatan'da G PRO ve Rival 3 denedim, onların da şekli hoşuma gitti. Yani onun gibi bir şey önerirsiniz sevinirim.

XM1R düşünüyordum 100 TL daha çıkıp ama sol ve sağ tuşlar G102 ve Rival 3 gibi mouseun yanına taşmayacak şekilde yapılmamış fotoğraftaki gibi. Razer Cobra da öyleydi ve rahatsız ediyordu yani bilemedim bu da öyle rahatsız eder mi diye. Rival 3'ün de önerilmediğini gördüm.

Eloshapes'den baktığımda XM1r daha büyük bile gözüküyor rahatsız eder mi? Gerçi rahatsız etse bile alternatifi de yoktur galiba seve seve kullanmam gerekicek. Ya da iade edip bütçeyi çıkarmam. Mesela Fevell ZE SE var mış hatta aynı fiyat. O nasıldır markayı pek bilmiyorum.

Büyük geleceğini sanmam denediğim bir mouse XM1R fingertip gayret rahattı.

Büyük geleceğini sanmam denediğim bir mouse XM1R fingertip gayret rahattı.
Z1 SE nasıldır peki? Kablosuz mousea ihtiyacım yok önemli olan kaliteli olsun çift tıklamasın ondan XM1r daha hoş gözüktü ama Z1 SE de 54 grammış. XM1r'den 16 gram hafif ve hafiflik de önemli benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…