9000 TL'ye ikinci el RX 6800 alınır mı?

Mülayim Serto

Çalışkan
Herkese merhaba, gençler.

Ekran kartı alacağım satıcı test yaptı fakat oyun testi yapamadı çünkü eski işlemci ve eski nesil anakart (H61-D) olduğundan dolayı darboğaz olur diye.

Farklı FurMark testleri paylaştı alayım mı sizce?

19:35 dk 233FPS 77 derece %23 fan hızı.

Benchmark valley: 110 FPS ort.

Başka bir Furmark testi de (görseldeki değer)
Fiyatını 9 bin TL anlaştık (pazarlık yapıldı).

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-05-15-57-12-068_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2024-07-05-15-57-12-068_com.whatsapp.webp
    859,3 KB · Görüntüleme: 236
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, gençler.

Ekran kartı alacağım satıcı test yaptı fakat oyun testi yapamadı çünkü eski işlemci ve eski nesil anakart (H61-D) olduğundan dolayı darboğaz olur diye.

Farklı FurMark testleri paylaştı alayım mı sizce?

19:35 dk 233FPS 77 derece %23 fan hızı.

Benchmark valley: 110 FPS ort.

Başka bir Furmark testi de (görseldeki değer)
Fiyatını 9 bin TL anlaştık (pazarlık yapıldı).
Hocam fiyat bence biraz fazla. Ancak kart gayet iyi

Maksimum ederi 8K olması gereken bir kart. Yılbaşından önce 6000 TL'ye bulmuştum öyle diyeyim. Malum bir şahıs var o reklamını yaptıktan sonra herkes fiyat artırdı. Performans olarak bence harika bir kart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum ederi 8K olması gereken bir kart. Yılbaşından önce 6000 TL'ye bulmuştum öyle diyeyim. Malum bir şahıs var o reklamını yaptıktan sonra herkes fiyat artırdı. Performans olarak bence harika bir kart.
Bende anlamadım geçen sene parahlliya alan da olmuş uyguna alan da olmuş piyasa bı garip anlamadım gitti. O dediğiniz kişi zaten piyasayi oynuyor forum sitesi de pek bir işe yaramıyor.

Piyasa biraz daha durulsun bak bakayım o fiyatlara neler oluyor. Geçtiğimiz son 4 aydan beri kart fiyatları saçma bir seviyeye gelmişti şimdi yine eskisi gibi olmuş sanki. Birkaç ay önce gerçekten çok çerez parasına 3090 buluyorduk şimdi en az 5K fazla bütçe çıkılması gerekiyor temiz 3090 için. 6800 ve 6900 serileri gwt gibi forumlarda şans eseri bile olsa 8K üstü bulunuyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt