Shisui Uzman Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 91 Çözümler 1 Beğeniler 50 10 Nisan 2025 #1 Radyatör fanları değişecek ve egzoz tarafına ya ekran koyacağım ya da Infinity fan sonra bitti diyorum artık. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2025
Radyatör fanları değişecek ve egzoz tarafına ya ekran koyacağım ya da Infinity fan sonra bitti diyorum artık.
Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 10 Nisan 2025 #2 Güzel olmuş, ancak ekranlara daha detaylı grafiği güzel şeyler konabilir, Naruto çok çizgi film gibi durmuş.
Güzel olmuş, ancak ekranlara daha detaylı grafiği güzel şeyler konabilir, Naruto çok çizgi film gibi durmuş.
Kaandrick Lamar Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 426 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 280 Yer Ankara 10 Nisan 2025 #3 Bayağı iyi olmuş, hayırlı olsun. Bu kasayı almayı düşünüyorum ben de. Zeitnot dedi: Güzel olmuş, ancak ekranlara daha detaylı grafiği güzel şeyler konabilir, Naruto çok çizgi film gibi durmuş. Genişletmek için tıkla... Zaten çizgi film değil mi hocam?
Bayağı iyi olmuş, hayırlı olsun. Bu kasayı almayı düşünüyorum ben de. Zeitnot dedi: Güzel olmuş, ancak ekranlara daha detaylı grafiği güzel şeyler konabilir, Naruto çok çizgi film gibi durmuş. Genişletmek için tıkla... Zaten çizgi film değil mi hocam?
Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 10 Nisan 2025 #4 Kaandrick Lamar dedi: Zaten çizgi film değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Her anime çizgi film mi?
Kaandrick Lamar dedi: Zaten çizgi film değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Her anime çizgi film mi?
HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.510 Çözümler 2 Beğeniler 861 10 Nisan 2025 #5 Zeitnot dedi: Her anime çizgi film mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 10 Nisan 2025 #6 HunteX dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ben öyle düşünmüyorum, sizin düşünceniz.
KafadanKontak Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 15 Beğeniler 11 10 Nisan 2025 #7 GÜzel masraf yapmışsınız ve boşa giden pek bir şey göremedim. Sadece monitörün arkasında duvara vuran loş bir ambiyans ışığı tamamlayacaktır setup'ı.
GÜzel masraf yapmışsınız ve boşa giden pek bir şey göremedim. Sadece monitörün arkasında duvara vuran loş bir ambiyans ışığı tamamlayacaktır setup'ı.
KS KS Shisui Uzman Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 91 Çözümler 1 Beğeniler 50 10 Nisan 2025 #8 KafadanKontak dedi: GÜzel masraf yapmışsınız ve boşa giden pek bir şey göremedim. Sadece monitörün arkasında duvara vuran loş bir ambiyans ışığı tamamlayacaktır setup'ı. Genişletmek için tıkla... Oda içinde güzel düşüncelerim var arka taraf aklımda teşekkür ediyorum.
KafadanKontak dedi: GÜzel masraf yapmışsınız ve boşa giden pek bir şey göremedim. Sadece monitörün arkasında duvara vuran loş bir ambiyans ışığı tamamlayacaktır setup'ı. Genişletmek için tıkla... Oda içinde güzel düşüncelerim var arka taraf aklımda teşekkür ediyorum.
drakkar Becerikli Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 349 Çözümler 2 Beğeniler 242 Yer Ankara 10 Nisan 2025 #9 Zeitnot dedi: Ben öyle düşünmüyorum, sizin düşünceniz. Genişletmek için tıkla... Çizgi film den kasıt çocukça anlam kastedilmiyor ki? Sonuçta japon çizgi dizisi. Shounen, seinen diye ayrılıyor.
Zeitnot dedi: Ben öyle düşünmüyorum, sizin düşünceniz. Genişletmek için tıkla... Çizgi film den kasıt çocukça anlam kastedilmiyor ki? Sonuçta japon çizgi dizisi. Shounen, seinen diye ayrılıyor.
KafadanKontak Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 15 Beğeniler 11 10 Nisan 2025 #10 Bir de curved monitörlerle uyumlu bir monitör ışığı da masanızı harika aydınlatmakla birlikte karanlıkta takılırken göz yorgunluğunuzu da alacaktır.
Bir de curved monitörlerle uyumlu bir monitör ışığı da masanızı harika aydınlatmakla birlikte karanlıkta takılırken göz yorgunluğunuzu da alacaktır.