Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.702 Makaleler 9 Çözümler 66 Beğeniler 3.277 Yer Mersin | Lefkoşa Bugün 17:19 #11 Ethem Efe dedi: 2 tarafı Type-C bu kablonun, onu nasıl halledeceğim? Adaptör desteklemiyor sanırım. Eki Görüntüle 259080 Genişletmek için tıkla... Baseus Crystal Shine USB-A - Type-C Hızlı Şarj Veri Kablosu 100W 5A 1,2M – Siyah (iPhone ile uyumlu değildir) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Crystal Shine USB-A - Type-C Hızlı Şarj Veri Kablosu 100W 5A 1,2M – Siyah (iPhone ile uyumlu değildir) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Alman gereken bu o zaman.
Ethem Efe dedi: 2 tarafı Type-C bu kablonun, onu nasıl halledeceğim? Adaptör desteklemiyor sanırım. Eki Görüntüle 259080 Genişletmek için tıkla... Baseus Crystal Shine USB-A - Type-C Hızlı Şarj Veri Kablosu 100W 5A 1,2M – Siyah (iPhone ile uyumlu değildir) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Crystal Shine USB-A - Type-C Hızlı Şarj Veri Kablosu 100W 5A 1,2M – Siyah (iPhone ile uyumlu değildir) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Alman gereken bu o zaman.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.118 Çözümler 9 Beğeniler 2.998 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 17:20 #12 Emir dedi: Baseus Crystal Shine USB-A - Type-C Hızlı Şarj Veri Kablosu 100W 5A 1,2M – Siyah (iPhone ile uyumlu değildir) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Crystal Shine USB-A - Type-C Hızlı Şarj Veri Kablosu 100W 5A 1,2M – Siyah (iPhone ile uyumlu değildir) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Alman gereken bu o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Type C to Type C ne için kullanılıyor genel olarak? Pek görmüyorum.
Emir dedi: Baseus Crystal Shine USB-A - Type-C Hızlı Şarj Veri Kablosu 100W 5A 1,2M – Siyah (iPhone ile uyumlu değildir) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Crystal Shine USB-A - Type-C Hızlı Şarj Veri Kablosu 100W 5A 1,2M – Siyah (iPhone ile uyumlu değildir) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Alman gereken bu o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Type C to Type C ne için kullanılıyor genel olarak? Pek görmüyorum.
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.702 Makaleler 9 Çözümler 66 Beğeniler 3.277 Yer Mersin | Lefkoşa Bugün 17:22 #13 Ethem Efe dedi: Teşekkürler, Type C to Type C ne için kullanılıyor genel olarak? Pek görmüyorum. Genişletmek için tıkla... Artık yeni çıkan telefonların neredeyse hepsi bu şekilde. Örneğin S25 Ultra kullanıyorum ben kutudan çıkan kablo Type-C to Type-C.
Ethem Efe dedi: Teşekkürler, Type C to Type C ne için kullanılıyor genel olarak? Pek görmüyorum. Genişletmek için tıkla... Artık yeni çıkan telefonların neredeyse hepsi bu şekilde. Örneğin S25 Ultra kullanıyorum ben kutudan çıkan kablo Type-C to Type-C.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.118 Çözümler 9 Beğeniler 2.998 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 17:22 #14 Emir dedi: Baseus Crystal Shine USB-A - Type-C Hızlı Şarj Veri Kablosu 100W 5A 1,2M – Siyah (iPhone ile uyumlu değildir) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Crystal Shine USB-A - Type-C Hızlı Şarj Veri Kablosu 100W 5A 1,2M – Siyah (iPhone ile uyumlu değildir) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Alman gereken bu o zaman. Genişletmek için tıkla... X7 Pro için 90 W değerinde güç veremiyor sanırım bu kablo bu arada, biraz bakındım etrafa, teknolojisi desteklemiyor galiba. Tek çarem orijinal almak gibi, emin olamadım. Biraz daha bakınacağım. Emir dedi: Artık yeni çıkan telefonların neredeyse hepsi bu şekilde. Örneğin S25 Ultra kullanıyorum ben kutudan çıkan kablo Type-C to Type-C. Genişletmek için tıkla... Anladım. Evet, aslında daha mantıklı gibi, bende de olsa güzel olurmuş :/
Emir dedi: Baseus Crystal Shine USB-A - Type-C Hızlı Şarj Veri Kablosu 100W 5A 1,2M – Siyah (iPhone ile uyumlu değildir) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Crystal Shine USB-A - Type-C Hızlı Şarj Veri Kablosu 100W 5A 1,2M – Siyah (iPhone ile uyumlu değildir) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Alman gereken bu o zaman. Genişletmek için tıkla... X7 Pro için 90 W değerinde güç veremiyor sanırım bu kablo bu arada, biraz bakındım etrafa, teknolojisi desteklemiyor galiba. Tek çarem orijinal almak gibi, emin olamadım. Biraz daha bakınacağım. Emir dedi: Artık yeni çıkan telefonların neredeyse hepsi bu şekilde. Örneğin S25 Ultra kullanıyorum ben kutudan çıkan kablo Type-C to Type-C. Genişletmek için tıkla... Anladım. Evet, aslında daha mantıklı gibi, bende de olsa güzel olurmuş :/